Nyheter

EXTRA: Conor McGregor möter Floyd Mayweather Jr den 26:e augusti

Av

Vicktor Winquist

14/06/2017

Det står nu klart. Efter flera månaders spekulationer är nu supermatchen mellan boxningslegendaren, Floyd Mayweather Jr och lättviktsmästaren i UFC, Conor ”The Notorious” McGregor, klar. Det är den välrenommerade sportjournalisten Kevin Lole på Yahoo Sports som var först ute med nyheten att Mayweather och McGregor möts i Las Vegas den 26:e augusti. Därefter har flera större nyhetssidor och MMA-journalister bekräftat uppgifterna via sina egna källor.

Mayweather, som en kan argumentera för att vara pound for pound bäst i boxningsvärlden, kommer att ta sig an MMA-stjärnan, Conor McGregor. Mayweather har ett fläckfritt boxningsfacit på 49-0 och har alltså inte förlorat en enda gång. Åtråvärt är att boxaren sällan blir träffad av slag i sina matcher. Mayweather som är en extremt teknisk och defensiv boxare brukar oftast bara bli träffad av 17-19 procent (CBSSports.com) av de slag som hans motståndare delar ut. Ett exempel är från hans näst senaste match mot Manny ”Pac Man” Pacquiao, där han blev träffad av endast 19 procent av alla slag som utdelades.

Nu möter han Irländaren, Conor McGregor, som inte har gått en enda professionell boxningsmatch i sin karriär. Dock har McGregor i sin professionella MMA-karriär lyckats avsluta 18 av 24 motståndare genom knockout. McGregors MMA-facit läser följande, 21 vinster och 3 förluster. Där majoriteten av hans vinster blivit genom knockout.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök