17 June, 2024
Nyheter

Fans vill att Jake Paul ställer in efter ny video på Mike Tyson

Av

Alexander Clausson

26/04/2024
Mike Tyson sparring

Fans delar nu med sig av sina tankar efter att Mike Tyson publicerat en ny träningsvideo inför sin match mot Jake Paul.

30 år skiljer Jake Paul och Mike Tyson åt

Paul och ”Iron Mike” ska mötas i en boxningsmatch den 20:e juli, senare i år. Båda hoppas på en professionell match där resultatet kommer synas på deras officiella records. Kommissionen har ännu inte fattat ett slutgiltigt beslut. Om det inte blir en professionell match blir det istället en uppvisningsmatch. Matchen kommer att strömmas via Netflix månadspaket.

Matchen äger rum på AT&T Stadium, även känt som Cowboys Stadium, i Arlington, Texas. Arenan har normalt en maxkapacitet på 80 000 åskådare för större sportevenemang, men det verkar som att man kommer försöka få in ännu fler personer under matchen.

Jake Paul avslöjade i en video på Majlak Vlogs att arenan kommer ta in hela 96 000 åskådare under matchen. Det är dock osäkert om arrangörerna kommer lyckas sälja ut alla platser.

Det har ännu inte annonserats några ytterligare matcher för galan. Paul är 27 år gammal och har ett matchrekord på 9-1-9. Tyson är 57 år gammal och har ett matchrekord på 50-6-0. Tyson har inte tävlat professionellt sedan 2005 men har deltagit i en uppvisningsmatch sedan dess.

”Du kan fortfarande säga nej”

Tyson har delat med sig av flera träningsvideos inför den kommande matchen. I kommentatorsfältet till den senaste videon imponeras många av hur snabbt Tyson rör sig och vilken kraft han, till synes, har i sina slag.

Flera kommentarer till videon uppmanar Paul att ta lärdom av Tyson, medan andra vill att han ska dra sig ur den kommande boxningsmatchen medan han fortfarande kan.

”If Mike is the underdog please bet the house. Free money. His legacy won’t be tarnished by losing to a YouTuber,”
”Jake, you can still say no It’s ok.”
”Best chance Jake Paul has is to watch these vids and learn how to box”
”I honestly don’t know how well Jake is training, but this is some beast-level work,”
”Age is just a number. Not looking good for Jakey.”

Läsaren kan kolla in den ovannämnda videon här nedan.

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök