Nyheter

Intervju med Nabbe Malki efter FCR 13 – Vill tacka alla Hammarbyare

Av

Simon Tingberg

28/08/2022
Nabbe Malki segerintervju

Huvudkortet på FCR 13 öppnades med ett mycket uppmärksammat möte mellan Nabbe Malki (1-0) och Taylan Isik (0-1). Till ett enormt publikstöd gick Malki segrande genom TKO i den första ronden och kunde senare intervjuas utav Kimura.

Nabbe Malki efter segern på Fight Club Rush- ”Jag hade jävligt roligt”

Kimura mötte en lycklig vinnare omgiven utav vänner och fans efter segern över Isik. Nabbe som gick in hårt från början berättade att det kändes bra men att han också hade roligt i buren.

Det känns bra, det känns jättebra. Jag hade jävligt kul, jävligt roligt.

Har hårdtränat hela sommaren

Många tar semester över sommaren men så har inte fallet varit för Nabbe som hårdsatsat hela sommaren berättar han.

Man har fått hoppa över semestrar och fest och sådant där. Jag har tränat hårt ungefär två-tre pass om dagen och köttat på. Har inte tagit en dag ledigt. Jag jobbar ju samtidigt som jag tränar på heltid så det har varit en tuff sommar. Det har det varit. Men det är sådana här tillfällen som gör att allt det här är värt det.

Motståndaren missade vikten

Motståndaren Taylan Isik missade den planerade vikten på 84kg som matchen var tänkt att gå. Viktmissen var inget som förvånade berättar Nabbe som gick med på en ett catchviktsmöte på 88kg då han ville tävla.

Jag är inte förvånad att han missade vikten. Jag ska inte klandra honom för han började viktnedgången från 125 kg. Så jag ska inte påstå att det är en lätt historia. Jag vet att om Talle skulle klara det så hade han gjort det. Men det är ingen lätt historia. Men jag gick ju med på 88kg då jag vill tävla.

Malki var under 2020 tänkt att tävla i weltervikt. Vilken viktklass han planerar att fortsätta i är osäkert berättar han.

Jag har inte velat gå ut med att jag gick in i den här fighten med två rejäla skador. Hm jag vet inte än. Först måste jag tillbaka in i gymmet och till mina fysioterapeuter. Jag måste tillbaka hundra innan jag bestämmer mig för om jag ska ner i vikt eller stanna. Så jag vet ingenting utan jag måste först bli hel.

Tackar för stödet – Jag älskar Hammarby

Då Nabbe gjorde entré iklädd Hammarbytröja och med ett enormt publikstöd från flera Hammarbyfans i ryggen så blev Nabbe tillfrågad om det finns några enstaka han vill tacka för stödet.

Alltså jag är ju rå Hammarbyare som du kanske ser. Att komma in och göra entre med tröjan med Ibrahimovic på ryggen. Jag älskar ju Hammarby. Och dom flesta utav mina vänner är ju likasinnade. Så jag vill självklart tacka alla mina fans, men dom som hörs mest på läktaren det är ju mina vänner från Södermalm. Som är från Hammarbysektionen om du förstår vad jag menar. Jag vill tacka alla mina fans, alla Hammarbyare och alla från söder som kom för att supporta mig.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök