Nyheter

Fight Club Rush 11: Samuel Bark vinner via enhälligt domslut!

Av

Hugo Lindström

26/02/2022
Samuel Bark efter vinst

Samuel Bark (3-0) tar hem segern mot Denis Jurakic (1-1) via ett något kontroversiellt domslut.

Samuel Bark tar hem segern via ett tveksamt domslut

Rond 1

De två känner på varandra. Bark skickar ett par snygga leg kicks som prickar. Jurakic lyckas ta ner Bark, de ställer sig upp men återigen blir svensken nedtagen. Jurakic sätter en tredje och fjärde nedtagning men återigen lyckas Bark ställa sig upp. Bark hamnar gång på gång på mattan. Jurakic lyckas hålla Bark mot burväggen och hotar ständigt med sin brottning. Mönstret fortsätter men få slag landar från båda parterna. Ronden slutar med att en separering men ingen sätter något av vikt.

Total dominans från Jurakic men då väldigt lite skada blev gjord vinner han ronden med en 10-9 enligt undertecknad.

Rond 2

Bark sätter flera hårda leg kicks men Jurakic lyckas att använda det till sin fördel då han lyckas få ner Bark på marken. Bark kommer upp och lyckas sprawla sig ur ännu ett nedtagningsförsök. Ett hårt knä landar men Jurakic söker clinch. Jurakic fortsätter med sin brottning men Bark försvarar sig med blandat resultat. Bark lyckas ta sig bort från buren och skickar några sparkar i kroppen som landar. Med en benkrok hamnar Jurakic återigen på topp men Bark lyckas ta sig upp få tag i Jurakic rygg. Nu är det istället bark som går på nedtagning.

En starkare rond för Bark som försvarade sig mot Jurakic brottning bättre. Men då ingen orsakade någon avsevärd skada går fördelen enligt mig till Jurakic som hade mer kontroll och lyckades med flera nedtagningar.

Rond 3

Bark börjar ronden med en stenhård leg kick. Jurakic skickar några krokar men missar Bark. Bark skickar ett knä men blir nedtagen igen. Jurakic fortsätter att sätta press och Bark får inte mycket gjort. Bark står med ryggen mot buren men lyckas skicka några armbågar som landar. De separerar och Jurakic sätter en armbåge på Bark. Jurakic kopplar kring benen på Bark och lyfter honom för att sedan slänga honom på mattan. Bark tar sig upp fötter och visar aggressivitet i form av sparkar och slag som dock undviks snyggt av Jurakic.

Matchens jämnaste rond. Bark visade upp sin Muay Thai men Jurakic brottning gav honom fördel som enligt mig vann honom ronden.

Resultat

Samuel Bark tog hem det via ett enhälligt domslut, (29-28, 30-27, 29-28).

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök