Okategoriserad

Bellator Moscow: Fedor Emelianenko möter Tim Johnson

Fedor Emelianenko mot Tim Johnson

Fedor ”The Last Emperor” Emelianenko stiger in i Bellators bur den 15:e oktober och möter UFC-veteranen Tim Johnson

Fedor Emelianenko möter Tim Johnson i oktober

MMA-legenden Fedor Emelianenko (39-6-1) går in i Bellator-buren den 15:e oktober och möter Tim Johnson (15-1). Mötet annonserades genom ett pressmeddelande från Bellator själva och matchen kommer gå i Moskva den 15e oktober. Således också hemmaplan för den legendariska ryssen.

Emelianenko går sin första match på två år

Senast vi såg Fedor i buren var för två år sedan då han vann en TKO-vinst över Quinton ”Rampage” Jackson (38-14). Han har avslutat hela 30 matcher av sin 39 vinster och har fått sin legendariska status från PRIDE FC-tiden där han regerade som tungviktsmästare tills organisationen köptes upp av UFC. Fedor har aldrig skrivit kontrakt med UFC av flertalet anledning, men han har istället hållit sig aktiv i de mindre organisationerna utanför. Senast han fick gå match på hemmaplan var för fem år sedan under den ryska organisationen Fight Nights Global

Möter UFC-veteran

Den man som står på andra sidan buren är Tim Johnson. Han är en UFC-veteran och har vinster i Bellator över Chieck Kongo (30-11) Frank Mir (19-13)och Matt Mitrione (13-9). Han tränar på Xtreme Couture och hade kondition att gå hela fem ronder i juni mot Fedor’s träningspartner Valentin Modlavsky (11-1).

Föregående artikel

Stipe Miocic har tackat ”Ja” till match mot Jon Jones enligt Dana White

Nästa artikel

Svensk proffsfighter talar ut om de låga lönerna inom svensk MMA

Skriven av

Johan Lorentzon

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök