UFC

Fem fighters förda till sjukhus efter nattens UFC Vegas 79

Michelle Waterson Bryce Mitchell

Efter nattens UFC Vegas 79 valde organisationen att skicka fem av kortets utövare till sjukhus för undersökningar.

UFC Vegas 79 bjöd på många intensiva drabbningar

Huvudmatchen i samband med nattens event på Apex-anläggningen i Las Vegas fick ett snöpligt slut. Mateusz Gamrot besegrade Rafael Fiziev via TKO efter att den sistnämnda åkt på en otäck benskada i drabbningens andra rond. Enligt en rapport från MMA Mania skickades Fiziev till sjukhus, tillsammans med fyra andra fighters i samband med galan.

Fiziev (12-3) transporterades till en datortomografi (CAT-scan) och magnetisk resonanstomografi (MRI) efter sin förödande knäskada i huvudevenemanget (se höjdpunkterna). Det här är nu hans andra raka förlust i karriären. Innan nattens match förlorade han mot Justin Gaethje i samband med UFC 286 i London, England.

Bryce Mitchell (16-1) skickades till sjukhus för suturering av skärsår, ögonskada och en försiktighetsmässig datortomografi efter sin seger över Dan Ige. Cody Brundage transporterades för en försiktighetsmässig datortomografi efter sin diskvalificeringsseger över Jacob Malkoun, där han träffades med armbågen i bakhuvudet. Tim Means transporterades efter sitt tre-ronders krig med Andre Fialho för en försiktighetsmässig datortomografi. Michelle Waterson-Gomez skickades till sjukhus för en försiktighetsmässig datortomografi efter att ha blivit dominerad av Marina Rodriguez i den delade huvudmatchen.

Föregående artikel

Sveriges Alexandra Andersröd inför superfighten i Oktagon – ”Vackert våld”

Nästa artikel

VIDEO: Sonen till Anderson Silva knockar MMA-kommentator

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök