23 juli, 2024
Nyheter

Fernando Flores och Alexander Lööf i intervju inför FCR 15

Av

Simon Tingberg

25/02/2023

Fight Club Rush återvänder idag till Stockholm. Ett efterlängtat fjäderviktsmöte mellan veteranen Fernando Flors och uppåtstigande Alexander Lööf kommer att agera delad huvudmatch. Kimura fick en pratstund med båda under gårdagens invägning.

Fernando Flores och Alexander Lööf ställs mot varandra

Under Fight Club Rush senaste gala i november så var fjäderviktarna Fernando Flores (10-10) och Alexander Lööf (4-0) tänkt att mötas i buren. Men då Lööf skadade sig så bokades matchen om till dagens gala och agerar delad huvudmatch.

Alexander Lööf tror inte på ringrost


Alexander Lööf har vi inte sett i buren sedan maj 2022. Men västeråsaren menar på att han inte tror ett dugg på begreppet ringrost.

Ringrost existerar inte det tror jag inte på. Har man det så har man det. Spelar ingen roll om det skulle gått tio år sen sist.

Vidare så hyllar Lööf sin kommande motståndares förmågor men menar på att han är mer än förberedd.

Hans grappling skulle jag säga är hans största hot. Han är bra på topp. Det kan bli tufft om han tar ned mig men vi har nötat sådant sen dag ett och tar han ned mig så kommer jag upp.


Oavsett så är talangen Lööf självsäker på att vinna och hoppas på ett avslut.

Jag hoppas på seger genom avslut men går det tre ronder så går det tre ronder. Men jag gillar avslut.

Fernando Flores – Vi ser inte förbi varandra

Fernando Flores i sin tur berättar att han respekterar sin kommande motståndare Lööf och vet att dom båda tränat hårt inför varandra under lång tid.


Vi skulle ha mötts redan i november så jag och även han har förberett oss länge för varandra. Han ser mig som en tuff motståndare och jag vet att han har tränat hårt och inte ser förbi mig och det är samma i min inställning mot honom.

Kan röra om fjädervikts rankingen

kimuras ranking av fjäderviktare så är Alexander Lööf rankad etta efter sin seger över andre rankade Samuel Bark. Om Fernando Flores som är rankad fyra skulle besegra Lööf så skulle det kunna röra om i rankingen.

Lööf berättar att han dock inte är fokuserad på rankingen även om han uppskattar att vara i topp.


Nej nej jag tänker inte på rankingen även om jag uppskattar att vara rankad i topp på er sida. Men det spelar ingen roll utan det är enbart motståndaren Fernando jag fokuserar på och att vinna matchen.

Likaså berättar Fernando att han uppskattar rankingen men menar på att hans fokus ligger enbart på hans motståndare.

Ranking är alltid roligt men jag går alltid på min magkänsla vem varje fighter är och siktar på den jag ska ställas emot och siktar på att vinna.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Allt inför Robin Roos titelmatch i Cage Warriors
🥊 Allt inför svenskens debut
Conor McGregor Miek Perry Jake Paul
Jake Paul erbjuder Mike Perry ett jobb efter BKFC avskedandet av Conor McGregor
🥊
Jake Paul vill stoppa allt tvivel – berättar vad han vägde under matchen!
🥊
Nate Diaz utmanar Leon Edwars
Leon Edwards vs. Nate Diaz 2? Tränaren Säger Nej!
🥊 ”I think he needs to leave the game alone.”
Oliver Enkamp
Oliver Enkamp klar för ny match – Motståndaren är obesegrad
🥊 Får vi se ytterligare spektakulärt avslut av Oliver?
McGregor Sean O'malley om ostarin
Sean O’Malley tappar det på Conor McGregor
🥊 Kommenterade skrattande gråtemoji

Här kan du söka!

Search