24 juni, 2024
Nyheter

Fight Club Rush kommer till Stockholm för första gången

Av

Alexander Clausson

13/06/2022
Fight Club Rush Bälte

Under helgen offentliggjorde den Västeråsbaserade organisationen Fight Club Rush (FCR) att man kommer besöka Sveriges huvudstad för första gången.

Zlatko Ostrogonac: Fight Club Rush kommer arrangera sex till nio galor nästa år

FCR har sedan en tid tillbaka etablerat sig som ett självklart namn på den svenska MMA-scenen. Via det exklusiva kontraktet med UFC Fight Pass har organisationens event sänts ut över hela världen. Än så länge har FCR endast arrangerat galor i Västerås, men det blir det ändring på nu. I en kommentar till Kimura berättade grundaren Zlatko Ostrogonac om varför organisationen har valt att besöka Stockholm härnäst.

Det finns många namn i Stockholm som vi redan jobbar med, så det blev det mest naturliga valet. Dessutom är det väldig nära vår huvudbas i Västerås och mycket enklare att ta det steget att göra galan just i Stockholm, eftersom det är nära ”hem”. Sen har vi länge gått och funderat över att göra det i Stockholm. Vi kommer besöka ganska många städer framöver eftersom vi kommer arrangera mellan sex till nio galor nästa år. Då kan man inte vara på samma plats hela tiden.


MMA-fantaster i Västerås kan dock andas ut. Organisationen kommer återvända till hemmaplan redan till hösten.

Vi kommer tillbaka till Västerås i november. Sen får vi se vart vi kör den första galan nästa år. Det kan bli Stockholm igen.

Vidare berättade Ostrogonac om sin syn på Stockholmspubliken.

Det vi ser mest fram emot är utmaningen att göra en gala utanför vår ”comfort zone”. För att en gala ska utvecklas måste man få nya utmaningar och mål. Det är vad jag ser fram emot samt Stockholmspubliken, det är alltid drag på dom.


”Nabbe Malki kommer debutera som proffs”

Ostrogonac kunde även berätta att A-klassfightern Nabbe Malki kommer ta klivit över till proffsscenen i samband med organisationens kommande gala.

Det kommer bara vara en titelmatch och den matchen kommer hålla väldigt hög kvalité. Nabbe kommer köra sin PRO-debut den här galan, men jag vill inte gå in på andra matcher. Vi kommer börja släppa dom snart och jag kan lova er om detta håller så kommer vi ha en riktigt kampsportsfest … med kvalitetsmatcher och underhållande fighters som är på väg upp, och som inte är på väg att lägga handskarna på hyllan.

Eventet kommer äga rum på Solnahallen den 27 augusti. Biljetter till eventet kommet släppas den 24 juni på Ticketmasters.


Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök