Alexander Lööf

Fight Club Rush 15: Obesegrade Alexander Lööf ställs mot tuff veteran – ”Avslut eller galet krig”

Alexander Clausson

Under måndagen offentliggjordes den första matchningen inför Fight Club Rush 15 av organisationen. Alexander Lööf kommer ta sig an Fernando Flores.

Obesegrade Alexander Lööf möter Fernando Flores

Obesegrade Lööf inledde sin karriär med tre raka vinster i tre olika viktklasser. Bantamvikt, fjädervikt och lättvikt. Senast kommer 24-åringen från en vinst över den tidigare thaiboxningsstjärnan Samuel Bark (8-1-0).

Under ett samtal med Kimura delade Lööf med sig av sina tankar inför drabbningen.

Fighten mot Fernando kommer bli galet kul. Han är rutinerad och tuff, så det är en bra matchning. Mina förväntningar inför fighten är precis som alla andra, det kommer skickas kanoner från båda två. Fansen kan förvänta sig en rent avslut eller ett galet krig.

Lööfs totala matchfacit lyder 4-0-0.

Fernando Flores – ”Behöver göra det jobbigt och grisigt”

Umeås Flores har varvat vinster med förluster i samband med sina sex senaste fighter. I en kommentar till Kimura berättade Flores att han ser den kommande matchningen som en representation för den yngre och den äldre generationen inom MMA Sverige.

Det är en match upp där vi har Lööf som är ung och är en av svensk talang och som representerar Västerås fight club . Sen är det jag som har blivit lite äldre och representerar Renyi Umeå . Där vi har ett klassiskt möte unga mot äldre , nya mot gamla. Alexander är en teknisk fighter och jag behöver göra det jobbigt och grisigt för att få min hand i luften.

39-åriga Flores står med ett totalt matchfacit som lyder 10-10-0.

Matchen kommer äga rum i samband med organisationens andra besök till Stockholm. Den 25 februari går FCR 15 av stapeln på Quality Hotel Friends i Solna. Dörrarna till galan öppnar 16:00 och biljetter till eventet finns tillgängliga här. I slutet av förra veckan stod det klart att den hajpade talangen Liam Pitts kommer gå match i samband med eventet.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)

+3
Dana Sad
Dana Happy
one lönekontrakt läckt
Läckt kontrakt får fansen att rasa – ”Och folk hatar Dana White?”
kimura
Hett
Ryan Hall
Ryan Hall på väg tillbaka efter 16 operationer sedan 2021
kimura
Hett
Cat Zingano överklagar resultat
Bellator 293: Invägningsresultat inför nattens gala i USA
kimura
Hett
Conor McGregor om återkomsten till buren – ”Jag är beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi går huvudmatch på Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett år!”
kimura
Hett