Nyheter

Fight Club Rush 15: Moe Ahmadi tillbaka på hemmaplan i Stockholm

Moein Ahmadi vinner på FCR

Fight Club Rush (FCR) 15 närmar sig med stormsteg och matchkortet börjar färdigställas. Nyligen offentliggjorde organisationen att Moe Ahmadi kommer gå match på galan.

Moe Ahmadi ställs mot utländskt motstånd

Ahmadi börjar bli ett återkommande namn på FCRs galor, då stockholmaren har gått fyra av karriärens åtta matcher under organisationens flagg. De två senaste matcherna har slutet med vinster via submissions i respektive drabbningars första rond. I samband med FCR 13 – som ägde rum i Stockholm förra året – berättade Ahmadi för Kimura om hur det kändes att fightas på hemmaplan.

Det känns bra. Tillbaka i Stockholm och med vinst, det är sjukt. Riktigt bra. Det känns inte verkligt att slåss i Stockholm. Jag bor ju här. Tjugofem minuter härifrån. Jag gick till arenan det var sjuk känsla. Det här gör jag för mig själv men att ha stöd på läktaren är ju bara positivt

I slutet av februari kommer Finlands Patrik Pietilä stå för motståndet. Pietilä har gått 22 matcher under karriären och hälften av dessa har resulterat i vinster. Finländaren har dock haft det tufft under den senaste tiden. Fyra raka förluster har det blivit och två av dessa ägde rum under Bellator MMAs flagg. Pietilä blev bland annat avslutad av den obesegrade talangen Usman Nurmagomedov (16-0-0). Innan finländarens session i Bellator MMA besegrade han Sveriges David Bielkheden.

Ahmadi står med ett totalt matchfacit som lyder 4-4-0.

Matchen kommer äga rum i samband med organisationens andra besök till Stockholm. Den 25 februari går FCR 15 av stapeln på Quality Hotel Friends i Solna. Dörrarna till galan öppnar 16:00 och biljetter till eventet finns tillgängliga här.

FCR 15: Preliminärt matchkort

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FCR-Fight Club Rush (@fcr.mma)

Föregående artikel

Sadibou Sy är klar för sin första match sedan miljonvinsten

Nästa artikel

Jake Paul kommenterar Logan Pauls samarbete med Dana White och UFC

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök