Zlatko Ostrogonac

Fight Club Rush lÄter ungdomar komma pÄ nÀsta gala gratis

Daniel SchÀlander

VÀsterÄsbaserade Fight Club Rush bjuder via fritidsgÄrdar och skolor in ungdomar att komma till deras nÀsta gala gratis.

Fight Club Rush bjuder in ungdomar frÄn hela landet till deras kommande gala

För nÄgra dagar sedan skedde ett mord i BÀckby, VÀsterÄs, bara nÄgra hundra meter frÄn FCRs kontor. Det fick gÀnget bakom organisationen att vilja göra nÄgot för att bidra med positiva influenser bland ungdomarna ute i landet. SÀttet de kÀnde att de kunde hjÀlpa pÄ var att bjuda in ungdomar frÄn hela landet till deras kommande gala FCR 14, som Àger rum i VÀsterÄs den 26 november. FCRs promotor och grundare Zlatko Ostrogonac berÀttar om initiativet.

Hur ska vi som MMA-community fÄ ungdomar att komma in pÄ sport? Det Àr inte kul att det gÄr Ät fel hÄll i det hÀr landet. Vi kÀnde att vi vill göra nÄgot för ungdomar och deras förÀldrar kanske inte har rÄd att köpa biljetter Ät dem sÄ vi kan Ätminstone bjuda ungdomar pÄ MMA sÄ att de fÄr se nÄgot nytt.

Alla skolor eller ungdoms-/fritidsgÄrdar som har ett intresse av att vara med pÄ det hÀr fÄr dra ihop ett gÀng ungdomar som kommer dit med en ledare eller lÀrare. SÄ de som Àr intresserade av detta Àr vÀlkomna att kontakta oss sÄ förser vi dem med biljetter,  men det Àr viktigt att det gÄr via en skola, ungdomsgÄrd eller dylikt.

Vi som FCR vÀxer och vi mÄste fÄ dit ungdomar, sÀrskilt frÄn problemomrÄdena för att att engagera sig i sport. Det Àr sÄ man fÄr nya förebilder och det Àr sÄ man fÄr nya drömmar.

De som Àr intresserade att ta del av erbjudandet uppmanas att kontakta organisationen pÄ info@fcrmma.com.

+8
Dana Sad
Dana Happy
Conor McGregor om Ă„terkomsten till buren – ”Jag Ă€r beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi gĂ„r huvudmatch pĂ„ Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett Ă„r!”
kimura
Hett
Hamed Tawana
Wolf Fight Promotion 6: Intervju med Hamed Tawana – ”Jag var hungrig!”
kimura
Hett
Conor McGregor Beneil Dariush
Beneil Dariush tror Conor McGregor dopar sig
kimura
Hett
Sean O'Malley och Marlon Vera
Sean O’Malley chockad av ”Chito” Veras förlust – ”Utklassade honom”
kimura
Hett