Nyheter

Fight Club Rush återvänder till Stockholm – ”Talanger från hela Skandinavien och Europa”

Bernardo Sopai 2

Den Västeråsbaserade organisationen Fight Club Rush har bokat in en ny gala i Stockholm. Eventet går av stapeln i slutet av februari. 

Zlatko Ostrogonac – ”Stockholmspubliken har ett stort intresse”

I augusti förra året lämnade FCR hemmaplan för försa gången. Organisationen anordnade en gala i Solnahallen, Stockholm. Kortet toppades av en fight mellan Allstars Bernardo Sopai och Ukrainas Karlen Minasian. Organisationens bantamviktsbälte stod på spel. Sopai tog hem segern via en huvud spark i matchens andra rond. 22-åringen står nu med ett totalt matchfacit som lyder 9-2-0.

I februari är det dags för nästa besök till huvudstaden. Galan kommer äga rum i eventhallen på Quality Hotel Friends.

I en kommentar till Kimura delade Zlatko Ostrogonac med sig av FCRs tankar inför organisationens andra besök till huvudstaden.

Vår första gala i Stockholm var lyckad, men det var en utmaning att byta stad och jobba i ny hall och så vidare. Den här gången kommer vill tillbaka med mer erfarenhet i ryggen och med en kort som kommer vara välfyllt med talanger från hela Skandinavien och Europa. Dessutom så är alla fighters bra matchade mot varandra. Stockholmspubliken har stor intresse för FCR och vi kommer återvända till huvudstaden en till två gånger om året.

I nuläget har organisationen inte offentliggjort några matchningar inför eventet.

Dörrarna för FCR 15 öppnar 16:00 den 25 februari. Galans underkort sänds på organisationens hemsida och huvudkortet kommer sändas exklusivt för UFC Fight Pass.

Föregående artikel

Dana White’s Power Slap League borttagen från TBS tablå

Nästa artikel

VIDEO: UFC-fightern hamnade i barslagsmål

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök