Nyheter

Fight Club Rush 15: Wasiu Adeshina tar hem fjärde raka vinsten i organisationen

Wasiu Idowu

I samband med lördagskvällens Fight Club Rush 15 ställdes Wasiu Adeshina mot Nordirland Glenn McVeigh. Ta del av matchrapport och resultat nedan.

Wasiu Adeshina tar hem övertygande vinst

Rond 1

Efter en avvaktande inledning på den första ronden kunde Adeshina säkra en nedtagning när McVeigh klev in. Utövarna tog sig tillbaka till en stående position. Adeshina fokuserade på slag och McVeigh försökte blanda upp sina slag med sparkar. Adeshina stängde distansen och tryckte upp sin motståndare mot burens vägg. Adeshina tog återigen ner fighten till kanvasen och arbetade för att ta sin motståndares rygg. Nordirländaren kunde ta sig upp.

Rond 2

Adeshina fortsatte på en lyckad inslagen väg och fortsatte fokusera på grappling i den andra ronden. Utövarna tog sig ut till burens mitt och Adeshina träffade med en fin overhand. Nordirländaren såg skakad ut och Adeshina gick för en nedtagning. Den sistnämnda sökte ryggen. Utövarna tog sig upp och förflyttade sig till burens mitt. McVeigh dök för en nedtagning, som stoppades av Adeshina utan problem. Ronden avslutades med Adeshina i topposition.

Rond 3

McVeigh såg trött ut och Adeshina kunde förflytta fighten till kanvasen utan svårigheter. Adeshina sökte ryggen och McVeigh försvarade efter förmåga. McVeigh sökte guard och Adeina tog sidokontroll. McVeigh hade svårt att åstadkomma någonting offensivt. Adeshina avslutade ronden med ground and pound.

Resultat

Wasiu Adeshina besegrade Glenn McVeigh via enhälligt domslut (30-27, 30-26, 30-27)

(artikelbilden är från ett tidigare tillfälle)

Föregående artikel

Fight Club Rush 15: Framtidslöftet Alexander Lööf besegrade veteranen Fernando Flores

Nästa artikel

UAE Warriors 36: Josefine Lindgren Knutsson vinner efter tre ronders krig

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök