Nyheter

Fight Club Rush 16: Liam Pitts har fått en motståndare inför sin andra MMA match

Av

Alexander Clausson

27/03/2023
Liam Pitts landar slag mot Noah Hedenberg Persson

Den hajpade Allstars talangen Liam Pitts är klar för sin andra match inom MMA. Likt debuten kommer den framtida drabbningen äga rum under Fight Club Rush flagg.

Liam Pitts ställs mot Enes Ahmemulic i Västerås

Den ursprungliga tanken var att Pitts skulle ställas mot Enes Ahmemulic i samband med FCR 15. Den förstnämnda tvingades dra sig ur matchen med kort notis på grund av medicinska skäl. Nu har organisationen bokat in en ny bantamviktsdrabbning mellan de båda talangerna.

När utövarna skulle möta varandra den första gången delade Ahmemulic med sig av sina tankar inför matchen under en intervju med Kimura.

Jag är redo för ett tre ronders krig och vill visa att jag håller hög nivå i A klass. Jag respekterar Liam Pitts eftersom att han tar träningen seriöst, tränar med väldigt bra folk och har bra coacher vid sin sida. Jag underskattar aldrig någon och är fokuserad på att göra mitt bästa och det som krävs för att vinna matchen.

Pitts genomförde sin MMA debut i samband med FCR 11. Fighten ägde rum i februari, 2022, och Noah Hedenberg Persson stod för motståndet. Bantamviktaren från Allstars tog hem segern via enhälligt domslut. Här kan läsaren ta del av Kimuras senaste intervju med Pitts.

Fight Club Rush 16 äger rum på Västerås Arena den 3 juni.

Fight Club Rush 16: Preliminärt matchkort

  • Andreas ”Bane” Gustafsson vs. TBA
  • Zoran Milic vs. TBA
  • Nabbe Malki vs. TBA
  • Liam Pitts vs. Enes Ahmemulic (A-klass)

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök