20 June, 2024
Nyheter

Floyd Mayweather möter maffiabossens barnbarn efter kaosfajten

Av

Alexander Clausson

17/11/2023
skandalscener under mayweather vs gotti III

En av världshistoriens främsta boxare i form av Floyd Mayweather Jr. återvänder till ringen. Dock i form av en returmatch mot en mindre meriterad fajter.

Floyd Mayweather ställs mot John Gotti III igen

Så mycket för Mayweather mot Manny Pacquiao i Japan på nyårsafton. Pacquiao hade hintat om en uppvisningsmatch mot Mayweather medan han var i Riyadh, för Francis Ngannou vs. Tyson Fury-matchen. Nu verkar det som att Mayweather har bestämt sig för att gå i en annan riktning för sitt nästa möte.

Enligt hans Instagram kommer Mayweather att möta John Gotti III i en returmatch från deras möte i juni 2023 som slutade i kaos. Domaren stoppade matchen, vilket ledde till flera slagsmål i ringen och byggnaden. Gotti III blev kortvarigt avstängd för sin roll i att starta dessa slagsmål.

Via Mayweathers Instagram-konto.

Kicking off Super Bowl Weekend- Unfinished Business. See you in Las Vegas. More details Soon!!

2024 års Super Bowl kommer äga rum den andra helgen i februari.

Gotti III är barnbarn till den ökände New York-mafiabossen John Gotti, som var ledare för Gambino-maffian. Han har ett matchfacit på 5-1-0 i MMA och 2-0-0 i boxning, utan att räkna resultatet från uppvisningsmatchen med Mayweather.

Under de senaste fem åren har Mayweather gått uppvisningsmatcher mot japans Tenshin Nasukawa, Logan Paul och KSI:s lillebor Deji. Boxningslegendaren gick sin senaste professionella match mot UFC:s tidigare dubbelmästare Conor McGregor. Den drabbningen ägde rum i augusti, 2017. Han står med ett matchfacit som lyder 50-0-0.

Mayweather Promotions arrangerar uppvisningsmatchen.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök