Nyheter

Floyd Mayweather möter MMA-veteranen

Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers

Floyd Mayweather är bokad för att gå en uppvisningsmatch mot före detta Bellatorfightern Aaron Chalmers.

Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers

Floyd Mayweather har trots sin pension efter mötet med Conor McGregor fortsatt gå uppvisningsmatcher. Vid fem separata tillfällen har Mayweather tagit på sig handskarna för att boxas under särskilda regler. Matcherna har enbart varit mot oerfarna eller motståndare från andra sporter. Något som blivit en vanlig kritik mot boxaren. Men med tanke på att Mayweather är 46 år gammal finns det även folk som menar att det vore meningslöst att möta dagens toppboxare.

Nu är han bokad för att gå sin sjätte raka uppvisningsmatch. I andra sidan ringen kommer forne Bellatorfightern Aaron Chalmers stå. Chalmers var innan sin karriär som kampsportare känd för isn medverkan i dokusåpan ”Geordie Shore”. Matchen kommer äga rum den 25 februari i London.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Chalmers pensionerade sig från MMA 2021, men påbörjade i fjol en boxningskarriär. Matchen mot Mayweather blir hans andra match i ringen.

Föregående artikel

Därför anser Chael Sonnen att det är en perfekt tidpunkt för turneringar i UFC

Nästa artikel

UFC-veteranen avslöjar chockerande lönen för ”Power Slap”

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök