Floyd Mayweather uttalar sig om ryktena kring matchen mot Conor McGregor

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Under gårdagen meddelades det att boxaren Floyd Mayweather och Conor McGregor skulle vara nära en överenskommelse i diskussionerna om en match, något som Mayweather nu förnekar.

Det här kunde man läsa via Twitter:

Although there has been several rumors circulating thru media suggesting that I will have an upcoming fight, I’d like to set the record straight and state that there has been no deals made on my behalf in regards to a bout with any fighter at this time. I am happily retired and enjoying my life! Rest assured that if any changes comes about, I will be the first to let the world know!

Rykten och spekulationer har pågått en matchning mellan de två sedan förra sommaren, men många typer av hinder ligger i vägen för att mötet skulle kunna bli av.

Mayweather mötte senast Andre Berto innan han gick i pension 2015, obesegrad med 49-0.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Kewken

  De hajpar fighten i etapper. Även om matchen mot all förmodan redan skulle vara klar så är det för tidigt att gå ut med den. McG har ju inte ens licens i nevada än. Kan knappast föreställa mig att matchen skulle äga rum nån annanstans än i ” The Fight Capital”, möjligtvis madison square garden, men det skulle mycket till. Jag tror den här matchen blir av, det finns alldeles för mycket pengar att tjäna för att de ska skita i alltihop. Titta bara på huvudpersonerna, Money, Mcg och DW. De går över lik för the almighty dollar. Den skulle förinta alla tidigare PPV-rekord, allt det handlar om är hur mycket var och en kan roffa åt sig. Nån som vet hur många matcher mcg har kvar på sitt kontrakt? Är han smart och har is i magen så fullföljer han sitt kontrakt och ber sen ufc dra åt helvete ett litet tag. Risken är väl iof att han får däng nånstans på vägen och hypen dör ut.

  Om den blir av i år så blir den på nyårsafton

  • Anta_Banta

   Conor har 4 fighter kvar på sitt kontrakt.
   Är inte helt säker på att Conor kommer signa ett nytt kontrakt efter at tdetta har gått ut då han vill dra sig tillbaka medans han är fräsch i kroppen och knoppen.
   Så gissningvis 2 fighter i å r och ytterligare 2 fighter under 2018.
   Därmed är han fri först 2019 men då är Floyd för gammal.
   Och som du skriver så är pengarna det enda som är viktigt med denna fighten. Floyd släpper inte in UFC och UFC låter inte Conor gå fighten om dom inte får en stor del av den ekonomsika kakan.
   Så därför komemr inte denna fighten bli av.
   Dana har väl surrat om 30 miljoner dollar till Floyd & Conor och att UFC får arrangera galan.
   Medan Floyd har sagt att hans crew ska arrangera galan samt att Floyd ska ha 130 miljoner dollar för att ta fighten.
   Om det stämmer så är man just nu 100 miljoner dollar ifrån varandra rent lönemässigt och ett flertal miljoner dollar ifrån varandra när det kommer till PPV och gala-arrangemang.
   Så det är inga små detaljer som ska lösas direkt.

  • BenRangel

   Tippar också på Nevada då de erbjuder bättre villkor, Floyd har redan kontakter och deals där.

 • Lozardo

  Mayweather chickar ut…han vet att han skulle förlora

  • Cherry

   Forlora i boxnigsmatch?

Fler Nyheter: