Floyd Mayweather vill möta Conor McGregor i Moskva

Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Den omtalade boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather och Connor McGregor kan ske i Moskva, Ryssland, detta meddelar bloodyelbow under måndagen.

Mayweather uttryckte sig på följande sätt via bloodyelbow:

”At the moment we have not signed any papers. But I hope that the match will take place in June. I want to give people the spectacle: the MMA world vs. boxing world. This fight can be organized in Moscow. I would choose to Moscow, if I were asked today.”

Att den omtalade matchen skulle ske i Ryssland verkar på förhand osannolikt eftersom att tidsskillnaden mellan Ryssland och USA troligen skulle minska intäkterna från den amerikanska ”PPV”-publiken. Men samtidigt spelar givetvis fler faktorer än de ekonomiska in, gällande platsen för den potentiella matchen.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • OopsIDidItAgain

  Rocky 4?

  Skulle vara epic ifall Dolph gör en walk in med Conor och Sylvester gör en Walk in med Floyd och se Apollo vara levande och sitta i publiken tillsammans med Anna Batra och äter chocklad muffins och cola Zero.

 • Cоυʀтηеү

  Unlikely? More than likely because the majority of Americans will watch it anyway

 • Ric _Ohet

  OM det blir Moskva, så är min plats-biljett säkrad. Jag vet oxå att detta är PR-trix. Floyd eggar Conor att ta mindre pengar. Floyd vill inte ens fightas i Moskva. (förlorade ppvs

 • P4P

  Ärligt talat fan va trött jag är på allt snack om mcnugget och mr.moneyhoe nu, kimura måste ni skriva om detta gång på gång? Skit i boxningen skriv bara om mma istället.

  • Simon N

   Jag är intresserad och nöjd att höra det mesta som händer om den.

  • BenRangel

   Siffrorna talar.
   Snittmängden kommentarer och säkerligen antalet sidvisningar för artiklar om denna match är nog 3 gånger högre än genomsnittlig vanlig MMA-artikel.
   Då blir det svårt att sluta skriva – för intresset bland läsarna finns ju uppenbarligen

 • McNugget

  Floyd har nyligen varit i Ryssland/Tjetjenien, hälsat på kadyrov bland annat och fick förmodligen en bra deal utav kadyrov att ha fighten i Moskva.

  Thats what i think.

 • Qrille Qrokodil

  Supermatch för McGregor. Knappast för Floyd.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Den här fighten skulle kunna gå på månen tom så hypad som den är. Men jag undrar varför han vill ha den just i Ryssland?

Fler Nyheter: