Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2 – här är det sjuka oddset

floyd mayweather vs conor mcgregor

Det finns en möjlighet att tjäna storkovan om matchen mellan Conor McGregor vs. Floyd Mayweather skulle ta plats en andra gång. Det har spekulerats i ett returmöte mellan herrarna, denna gång i en bur. McGregor ställdes den 26:e augusti, 2017, mot den obesegrade och förmodade pound-for-pound bästa boxaren genom tiderna, Mayweather. McGregor var en självklar ‘underdog’ i matchen och Mayweather en stor favorit att vinna matchen. Mayweather vann matchen genom teknisk knockout i rond tio.

Mayweather hade ett tag ett odds på 1,23x ggr pengarna, vilket är relativt högt för en boxare av Mayweathers kaliber,  med tanke på att han ställdes mot en MMA-fighter som aldrig gått en professionell boxningsmatch i sitt liv. En svensk som såg en potentiell och ‘enkel’ vinst för Mayweather lade ett väldigt högt bett på boxaren, 99.999 kronor. Kimura har pratat med svensken som kort och gott sade; ”Jag såg det som en investering”. Nedan kan ni se hans galna kupong.

21122096_1543463479053325_295549794_n

Nu florerar det rykten om en returmatch mellan herrarna, fast i en bur. Men oddsen för favoriten Conor McGregor är knappast spelvärda, däremot är oddset för Mayweather som vinnare extremt höga. Bettingsidan Ohmbet har följande odds för den potentiella matchen.

bett

Skulle ni säga att Mayweather har en större eller mindre chans att besegra McGregor i en MMA-match än vad irländaren hade att besegra Mayweather i en boxningsmatch?

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • vattenn

  kommer aldrig hända

 • Lol2k

  Följd hade vunnit på KO i rund 2

 • Henry Pe

  Håller tummarna att det händer igen! Var det mest underhållande för mig år 2017.

 • MMAkungen

  Jag skulle säga att Floyd har lägre chans att vinna i en MMA match än vad Conor hade i boxning. Endast utifrån att det är fler moment i MMA som Conor behärskar så mycket bättre.
  Sen ska man ju koma ihåg att det alltid finns en chans, som t ex när Tim Sylvia blev knockad av en gammal boxare.

  • Erik

   Han skulle bara stå på avstånd och skjuta sparkar tills Floyd är mör, sedan gå på nedtagning och sätta någon enkel sub (lite BJJ kan väl Conny).

   • TwoTouch

    han är brunbälte och har tävlat i Europeans i lilabälte, glöm heller inte att han sweepa nate med en x-guard sweep =)

 • Styrbjörn

  Ja, sitter man på så mycket pengar så kan det ju faktiskt vara värt en slant, hade dock betalat lika mycket som han satsade för att se hans reaktion om McGregor (mot all förmodan) hade vunnit. Själv satsar jag aldrig mer än vad jag är redo på att förlora så det blir ganska mesiga bets, men han kanske sitter på så mycket pengar att 100 000 är något han är redo på att tappa.

  Ohmbet har jag lite svårt för just nu, de har ringt mig tre gånger och tjatat och varje gång har jag suttit på dass. Jag börjar bli paranoid, hur vet dem?

  • Erik

   Hans reaktion hade sannolikt varit en axelryckning, som du säger satsar man ju sällan mer än vad man är redo att förlora. Extremt dåligt spel om du frågar mig, väldigt dålig avkastning med tanke på risken.

 • AA

  Bilden, hahaha. Floyd har satt en armbåge och spräck Conors skalle. Är det Floyd själv som Photoshopat ihop den

Fler Nyheter: