Nyheter

Forne UFC-fightern testar positivt för steroider – dopingvåg i PFL

Thiago Santos

En ny rapport visar hur fyra fighters i PFL testat positivt för prestationshöjande preparat, bland dessa är två tidigare UFC-fighters.

Thiago Santos testar positivt

Den växande skaran fighters som väljer att skriva på för PFL har hjälpt till i organisationens förmåga att värva fighters från t.ex. UFC. Exempel skulle vara forne tungviktsmästaren Fabricio Werdum, Anthony Pettis eller Rory MacDonald.

En av de som tog klivet från UFC till PFL är Thiago Santos, som under sin tid i förstnämnda kunde utmana Jon Jones för bältet i lätt tungvikt. Nu har det dock kommit ut att Santos testat positivt för prestationshöjande preparat.

I en rapport av MMA Fighting avslöjas det att fyra fighters åkt fast i organisationens dopingkontroller. Bland dessa fanns tidigare nämnda Santos, men även en annan UFC-veteran i form av Krzysztof Jotko

Fler förväntas bli avstängda

I nuläget har fyra fighters åkt fast, men ytterligare 2 förväntas bli officiella snart. Se en fullständig lista på de som testat positivt nedanför.

  • Thiago Santos
  • Krzysztof Jotko
  • Bruno Cappelozza
  • Rizvan Kuniev
Föregående artikel

Nate Diaz kommenterar sin pågående utredning – efter gatuslagsmålet

Nästa artikel

Colby Covington: Jag skulle besegra Islam Makhachev på tre ronder

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök