20 June, 2024
Nyheter

Första bilderna: ”The Rock” i träning inför kommande MMA-filmen

Av

kimura

22/05/2024
The Rock UFC

Dwayne “The Rock” Johnson förbereder sig för fullt inför filmen om en känd MMA-fajters liv. Kolla in de första bilderna från träningen här nedan.

”The Rock” spelar Mark Kerr

Den tidigare WWE-stjärnan har medverkat i några av de största Hollywood-filmerna på senare tid. Han kommer nu förvandlats till MMA-legenden Mark Kerr för den nya filmen The Smashing Machine.

På tisdagen släppte A24, den oberoende studion som producerar filmen, en första titt på Johnson som Kerr med produktionen redan igång. Johnson spelar Kerr, en tvåfaldig UFC-turneringsmästare som kämpade med drogberoende under hela sin karriär.

Det nya fotot visar också den nyligen Oscarsnominerade Emily Blunt, som spelar tillsammans med Johnson i filmen som Kerrs långvariga flickvän och nu ex-fru, Dawn Staples. Hon framträdde också framträdande i dokumentären från 2002 med samma namn som löst tjänar som grund för den kommande filmen.

Förutom att Johnson ser ut som Kerr på det nya fotot från filmen, fick han också chansen att arbeta med 55-årige Kerr från Ohio när han fortsatte sin träning för att lägga till äkthet i sin skildring av en före detta MMA-mästare.

Johnson visade upp foton när han arbetade tillsammans med Kerr medan han fortsatte träningen även när produktionen av filmen satte igång.

The Smashing Machine regisseras av Benny Safdie i hans första soloinsats efter att tidigare ha samarbetat med sin bror Josh Safdie på projekt som Uncut Gems, som också fick en del Oscarsbuzz. Bellators tungviktsmästare Ryan Bader medverkar också i den kommande filmen efter att ha avslöjat att han satte sin fighterkarriär på paus i några månader efter att ha fått en roll i projektet.

Det finns inget releasedatum för The Smashing Machine ännu, men filmen kommer sannolikt att landa på biograferna någon gång under 2025.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Dwayne Johnson (@therock)

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök