Nyheter

Första kommentarerna från Tyson Fury och Francis Ngannou

Francis Ngannou Tyson Fury

Igår stod det klart att den omskrivna boxningsmatchen mellan Tyson Fury och Francis Ngannou har fått ett datum. Nu har utövarna kommenterat matchen.

Tyson Fury – ”Är du redo?”

UFCs tidigare tungviktsmästare, som numera är under kontrakt med PFL MMA, kommer genomföra sin professionella boxningsdebut  senare i år. Han kommer dock inte ställas mot en annan nykomling, utan mot världsstjärnan Fury.

Boxningsvärldsmästaren Fury har gått 33-0-1 i sin professionella karriär. Han har bland annat två vinster och ett oavgjort resultat mot Deontay Wilder. Han har även ställts mot och besegrat Sveriges Otto Wallin.

Den ovannämnda matchen kommer äga rum den 28 oktober i Riyadh, Saudiarabien. Tidigare har det spekulerats om att drabbningen skulle vara en uppvisningsmatch, men så är inte fallet.

Via ett inlägg på Twitter frågade Fury om Ngannou kände sig redo. Varpå den tidigare UFC-mästaren svarade att han har varit redo i över tre års tid.

Föregående artikel

Tidigare UFC-toppfightern pensionerar sig – endast 30 år

Nästa artikel

Alexander Volkanovski och Jon Jones delar på UFC:s topplacering

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök