Nyheter Videor

Läkaren slår ifrån sig anklagelserna. Frida skickar hälsning till fansen

Under fredagsnatten knockades den svenske världsmästarinnan i boxning Frida Wallberg av australienskan Diana Prazak på den svenska kampsportsgalan Golden Ring. Knocken var så pass allvarlig att Frida fick åka till Karolinska och opereras då hon hade fått en hjärnblödning.

Efter denna otäcka händelse har enorm kritik riktats mot matchläkaren, , som enligt många ska ha agerat lamt och för sent.Nu slår Ludwig tillbaks och säger i en intervju med TV 4 att han agerade som man ska göra i sådana situationer.

Ni ser hela intervjun med läkaren i videoklippet nedan.

L%C3%A4karen:%20%22Hade%20inte%20kunna%20g%C3%B6ra%20n%C3%A5got%20annat%22

Samtidigt har tillståndet för Frida förbättrats avsevärt och under morgonen kunde hon via pojkvännen Robert Stridsberg skicka en hälsning till alla som stöttat henne.

Frida%20Wallberg%20har%20vaknat

”Frida bad mig sätta på luren och hälsa till er alla härifrån hon ligger bredvid och säger vad jag ska skriva:
Jag är vaken nu och vill inte att ni ska oroa er, är trött av all medicin. Kände att jag hade matchen, benen blev tunga efter femte ronden och jag kom för nära i de andra ronderna och så fick hon in ett slag som hon svingade till i åttonde.
Var mycket nervositet som satte sig i benen tror jag som gjorde att jag blev trött i benen. Robert har berättat om alla lyckönskningar och all vänlighet! Tack för att Ni finns där allihopa för mig! Vi ses snart!”

Tack ”Marsman” för tipset.

Föregående artikel

UFC 162: Förhandstitt och matchkort

Nästa artikel

Dana White vill ha kvar Roy Nelson i UFC

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök