980x240-ohmbet

Georges St Pierre vill möta Michael Bisping i New York

Michael Bisping vs Georges St Pierre

I början av marsmånad meddelade UFCs VD Dana White att den forne welterviktsmästaren Georges St Pierre skulle möta den regerande mellanviktsmästaren Michael Bisping i sin comeback. Man anordnade till och med en presskonferens för matchen där båda fighters närvarade. Men när skador hos båda fighters stoppade matchen från att bli av valde White att skippa den matchningen.

Efter att UFC valt att slopa GSP mot Bisping har det ryktats om att britten kan komma att möta vinnaren av lördagens match mellan Robert Whittaker och Yoel Romero, efter att agerat tränare i nästa upplaga av The Ultimate Fighter. Detta verkar ha haft påverkat GSP i den mån att kanadensaren valt att utmana Bisping via ett sms.

Enligt MMA-journalisten Ariel Helwani vill GSP möta Bisping den 4:e november i New York.

Efter att ha varit borta från sporten under 3 års tid meddelade GSP under förra året att han var redo för en comeback. Under förhandlingarna med UFC om ett nytt kontrakt uppstod det problem, vilket gjorde att GSP och hans advokater rev kontraktet. Problemen ska enligt GSP ha berott på ägarbytet som skedde under sommaren, där de nya ägarna inte ville gå med GSP:s krav. Man lyckades dock lösa problemen i slutet av förra månaden där White bekräftade att kanadensaren hade skrivit på för organisationen.

St-Pierre gick senast match under 2013 då han mötte Johny Hendricks och segrade via ett delat domslut. Han lämnade sedan ifrån sig bältet och tog en paus på obestämd tid. Han står nu med 12 raka segrar och sammanlagt 25 vinster och 2 förluster.

Bisping tog hem mellanviktsbältet efter att han segrade mot den Luke Rockhold via knockout i första ronden under UFC 199 i juni förra året. Han försvarade sedan bältet mot Dan Henderson under UFC 204 och han står nu med 5 raka segrar.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Jdk

  Nej. Vinnaren mellan Yoel romero och wittiker ska möta Bisping om titeln! Annars vad fan är meningen med att vinnaren mellan Romero och Wittikter får intrimbältet som de ska köra om?!?

  • Nivetingenting

   Hur stavar du mannens namn egentligen? Whittaker för helvete

   • Krille Krokodil

    lol

   • Jdk

    Hållkäften din skata!

    • Nivetingenting

     Hur kan du ens kalla mig något sånt! Skäms på dig

     • Ric _Ohet

      Så du vill vara en ” viktigpetter” Att sitta på ett forum och berätta nått som ALLA redan vet och förstått är ett stavfel måste få dej att vara viktig. Har du ett liv eller?. Förstår du att det finns folk som pluggar hela sitt liv men har svårt att se ”vad man skriver/hur man stavar) Det finns ett ord för det tillomed….

      Du har/haft/hade det då inte lätt EFTER skolan, definitivt – för helvete!!!

     • Nivetingenting

      Lol, du skriver som ett anus Wittikter hahahahahhaha

 • Brorsan

  Om detta händer så hoppas jag innerligt att Bisping blir skjuten..

  • Nivetingenting

   Varför? Jag hoppas GSP blir skjuten, i skrevet för det är han som har förstört allt med sitt snack, flera år har han snackat, man kan fan inte bli arg på bisping för att han vill ha den typen av fight efter många år utav krigande

  • seb

   Nja hellre att romero gör ett cubanskt flying knee på hans face.

 • Mårten Thurén

  Förstår att det aldrig kommer hända av ekonomiska skäl, men det vore så skönt om aktuella mma-fighters kunde ignorera GSP och be honom komma tillbaka när det inte bara är snack (vilket det varit i hur många år nu? 3-4?)

 • Totte

  Ser hellre att GSP möter Tyron

  • Dg

   ingen vill se den här fighten, de är inte precis nån supermatch, fattar inte grejen med det här ens, yoel eller whittaker ska stå på tur och slå den där dryga jävla britten.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Varför snackas det fortfarande om denna fight när interimbältet nu står på spel mellan Robert vs Romero.

Fler Nyheter: