15 June, 2024
Nyheter

Germaine de Randamie kan fightas i september vid UFC: Fight Night Rotterdam

Av

Ralph Nordahl

11/07/2017
Germaine de Randamie vinner

Giovanni Tjin är ett etablerat namn i Nederländerna när det kommer till MMA-bevakning och är grundaren av en av landets största MMA-sajter; Epic MMA.nl. Igår skickade han ut ett Tweet om att en återkomst till oktagonen kan komma att stunda för den tidigare UFC-mästarinnan Germaine de Randamie, Nederländernas största kvinnliga MMA-fighter, och att detta skulle ske vid UFC Fight Night: Rotterdam den 2:a september denna höst.

När hon i sin senaste match vid UFC 208 tidigare i år besegrade Holly Holm genom domslut så erövrade Germaine de Randamie UFC:s mästarbälte fjädervikt. Hon blev då den allra första mästarinnan i divisionen. Dessvärre blev hon förra månaden fråntagen bältet av UFC.  Anledningen till detta var att de Randamie inte ville möta UFC:s tilltänkta utmanare Cris Cyborg Justino. Mästartiteln är därför just nu vakant. Cris Cyborg Justino och Tonya Evinger kommer att göra upp om titeln vid UFC 214 den 29:e juli.

Efter att hon fråntogs titeln har det ryktats, precis som med Holly Holm, att Germaine de Randamie nu kommer återvända till bantamvikt.

Det återstår att se om de Randamie återvänder till oktagonen den 2:a september i Rotterdam och i vilken division hon då kommer att tävla inom.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök