980x240-ohmbet

Glover Teixeira mot Misha Cirkunov flyttas till UFC on FOX 26

GLOVER TEIXEIRA VS MISHA CIRKUNOV

Den tilltänkta matchen mellan Glover Teixeira (26-6 MMA, 9-4 UFC) och Misha Cirkunov (13-3 MMA, 4-1 UFC) har flyttats från nästa månads UFC Fight Night 118 till decembermånads UFC on FOX 26. Organisationen meddelade detta via deras Twitter-konto.

Teixeira förlorade sin senaste match via knockout mot svenske Alexander Gustafsson på UFC Fight Night Stockholm. Förlusten var den 37-årige brassens andra knockoutförlust på mindre än ett år, som har gått 4-2 i sina sex senaste matcher.

Cirkunov gick även han sin senaste match i Stockholm, och precis som Teixeira blev även han knockad av sin motståndare, Volkan Oezdemir. I och med förlusten bröts Cirkunovs förlustfria svit på 8 matcher.

UFC on FOX 26 äger rum den 16:e december i Winnipeg, Kanada, och nedan kan ni se det rådande matchkortet för galan.

Misha Cirkunov vs. Glover Teixeira
Jared Cannonier vs. Antonio Rogerio Nogueira
Oluwale Bamgbose vs. Alessio Di Chirico
Julian Marquez vs. Vitor Miranda
Tim Elliott vs. Justin Scoggins

Se alla UFC-galor på Viaplay från 199kr/mån.
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • BigMcCarthy

  Jag måste säga att jag inte gillar att Teixeira fortsätter fightas. Då tänker jag specifikt på hans hälsa. Mot Rumble fick han smaka ordentligt. Och några månader senare möblerade Alex om hans ansikte. Bara jag tänker på hur hans käke mår efter de smällarna (både den mot Rumble och de mot Alex) skakar jag på huvudet. Han borde pensionera sig. Han har hunnit bli 37 år gammal och har ingen realistisk chans att vinna bältet. Vad är syftet med att fortsätta? Vissa måste lära sig att pensionera sig i tid. För deras bästa.

 • BigMcCarthy

  Jag måste säga att jag inte gillar att Teixeira fortsätter fightas. Då tänker jag specifikt på hans hälsa. Mot Rumble fick han smaka ordentligt. Och några månader senare möblerade Alex om hans ansikte. Bara jag tänker på hur hans käke mår efter de smällarna (både den mot Rumble och de mot Alex) skakar jag på huvudet. Han borde pensionera sig. Han har hunnit bli 37 år gammal och har ingen chans på bältet. Vad är syftet med att fortsätta? Vissa måste lära sig att pensionera sig i tid. För deras eget bästa.

  Jag hatar att se fighters göra som BJ Penn. Han om någon borde ha pensionerat sig för längesen, men tydligen har han sagt att han behöver pengarna och att han inte vet vad han ska göra efter karriären. Jag hoppas att alla ser honom som ett praktexempel på hur man inte ska göra. Att vara smart med sina investeringar från tidig ålder är A och O, så att man inte behöver fightas när man är äldre och sannolikheten för att åka på däng är väldigt stor.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Mycket intressant fight. Den ena åkte på en brutal knock av Volkan och den andra har knockats av Alex senast. Ska därför bli väldigt intressant att se vart dessa två står i jämförelse med varandra. Vem av Volkan eller Alex vann mot det bästa motståndet.

Fler Nyheter: