Greg Hardy presskonferens

Greg Hardy skriver på för BKFC

Jonathan Damm

Efter att ha lämnat UFC så planerar Greg Hardy inte bara att gå över till en ny sport utan två, då han nu även siktar på Bare Knuckle Boxing.

Greg Hardy skriver på för BKFC

Tidigare under året stod det klart att den tidigare NFL-stjärnan Greg Hardy (7-5) blir tvungen att lämna UFC och strax därefter kom det ut att han lämnar MMA bakom sig för en ny sport. Detta då han istället planerar på att satsa på boxning till hösten. Någon motståndare är dock inte klar i nuläget. Utöver boxningen står det nu även klart att Hardy skrivit på för organisationen BKFC, där han planerar att gå matcher i så kallad “Bare Knuckle Boxing”, det vill säga boxning utan handskar.

Bekräftas av BKFC

Att Hardy skrivit på för BKFC kunde under onsdagen bekräftas av organisationen själva. I samband med BKFC gick ut med att de skrivit kontrakt med Hardy så valde han att uttala sig och han nämnde då att fansen vet sedan hans tid i MMA att han kan knocka folk och att det är precis det han planerar att göra, den här gången utan handskar.

I’m back and ready to knock everyone out in the baddest promotion there is. Everyone knows I can knock people out and that’s what I’m planning on doing. I can’t wait to take the gloves off and rumble for BKFC.

Tidigare tävlat i UFC och NFL

Hardy kom till UFC genom “Dana White’s Contender Series” där han gick två matcher innan han började tävla för UFC. Innan dess spelade Hardy amerikansk fotboll i NFL för Carolina Panthers och Dallas Cowboys. Hardy blev dock tvungen att lämna NFL bakom sig i samband med att han figurerade i ett rättsfall där han anklagades för att ha misshandlat sin dåvarande flickvän.

Det står ännu inte klart vem som kommer att stå för motståndet i Hardys första match i bare knuckle boxing eller när den kommer att bli av men han kommer att tävla i tungvikt, där Arnold Adams för tillfället är mästare.

+2
Dana Sad
Dana Happy
neil magny ufc liverpool
UFC Vegas 57: Resultat och höjdpunkter från nattens gala
kimura
Hett
Arman Tsarukyan Mateusz Gamrot 2
UFC Vegas 57: Mateusz Gamrot och Arman Tsarukyan bjöd på en underhållande fight
kimura
Hett
Alexander-Gustafsson-UFC
Tränaren berättar varför Alexander Gustafsson återvänder till lätt-tungvikt
kimura
Hett
Weili Zhang Mackenzie Dern
Mackenzie Dern vill fightas mot Weili Zhang om interimtiteln
kimura
Hett
Jared Cannonier Israel Adesanya
38-årige Jared Cannonier inte orolig för åldern inför Israel Adesanya-mötet
kimura
Hett