UFC

Guram Kutateladze berättar varför helgens match i UFC ställdes in

Guram Kutateladze

Svensk-georgiern Guram Kutateladze var inbokad för en match i samband med helgens UFC-event i Las Vegas. Drabbningen ställdes dock in.

Guram Kutateladze – ”Sluta spekulera”

Tidigare i veckan stod det klart att Kutateladze inte skulle få en chans att ställas mot Jamie Mullarkey i samband med helgens gala. Nu vet vi varför drabbningen ställdes in.

Via ett inlägg på sociala medier berättade Kutateladze att han inte drog sig ur matchen, utan att hans medverkan ställas in efter problem med en visumansökan. Han berättade även att UFC arbetar på ett nytt datum åt svensken och att besked kommer komma inom de närmaste veckorna. Kutateladze uppmanade även människor att sluta spekulera kring hans frånvaro.

I did not pull out from the fight, I was pulled due to visa complications. Ready and prepared for fight with anybody. Fight date is being worked on as we speak, Upcoming weeks,we are back. Stop speculation. Thanks for understanding. God bless.

Kutateladzes tilltänkta motståndaren Mullarkey kommer nu att ställas mot Muhammadjon Naimov.

Har fyra inställda matcher i UFC

Sedan Kutateladze skrev kontrakt med UFC har fyra inbokade matcher ställts in. Åtminstone två av dessa har berott på skador.

Kutateladze står med ett totalt matchfacit som lyder 12-3-0. Han har gått 1-1 under sin tid i UFC och båda drabbningarna har resulterat i delade domslut.

Föregående artikel

Jake Paul lovar att krossa Conor McGregor

Nästa artikel

Fight Club Rush 16 – Genomgång av matcher, odds och tider inför galan i Västerås

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök