Okategoriserad

Guram Kutateladze drar sig ur – fjärde inställda matchen i UFC

Guram Kutateladze

Efter en vecka utan UFC längtade fansen efter organisationens återkomst i helgen, men nu har dåliga nyheter om Khamzat Chimaevs träningspartner dykt upp. Enligt rapporter kommer matchen mellan Jamie Mullarkey och svenske Guram Kutateladze inte längre att äga rum på galan UFC Vegas 74 denna helg.

Guram Kutateladze tvingas återigen dra sig ur sin UFC-match

Det var förväntat att mötet mellan de två lättviktarna skulle bli en kandidat för kvällens bästa match och det är en besvikelse för många att den nu ställs in. Jamie Mullarkey och Guram Kutateladze skulle ha tävlat på huvudkortet och deras offensiva och underhållande fightingstilar hade gjort dem till favoriter att ta hem bonusen för nattens match.

Kutateladzes avhopp rapporterades av den respekterade MMA-reportern Marcel Dorff:

Om ryktena stämmer har Guram Kutateladze nu dragit sig ur fyra av sina sex matcher sedan han debuterade i UFC i slutet av 2020. Den georgiske fightern hade en enligt de flesta stor potential och hade fått en del uppmärksamhet genom sitt nära samarbete med den hypade svensken Khamzat Chimaev.

Även om det är en stor förlust för galan UFC Vegas 74 finns det fortfarande flera spännande matcher att se fram emot när evenemanget äger rum natten till söndag den 3 juni. Huvudmatchen kommer att vara mellan Kai Kara-France och svenske Amir Albazi, två snabba och kraftfulla flugviktare som siktar på att ta nästa steg mot en titelchans på den andres bekostnad.

Mullarkey rapporteras nu istället möta Muhammadjon Naimov vilket ni kan se nedan:

Förlorade sin senaste match

Kutateladze gick sin senaste match i juni förra året där han mötte Damir Ismagulov som varade i tre tuffa ronder där svensken till slut fick se sig besegrad via delat domslut. I matchen dessförinnan debuterade Kutateladze i oktober 2020 mot den numera toppfightern Mateusz Gamrot i ännu en jämn match där svensken till slut kunde vinna via delat domslut.

Föregående artikel

Israel Adesanya springer på ärkerivalen på flygplatsen

Nästa artikel

Darren Till tar lätt kontroll över Tyson Fury – se videon

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök