24 juni, 2024
Nyheter

Hälsningen till Liam Pitts inför lördagens match – ’Du kommer dö!’

Av

Alexander Clausson

08/03/2024
Liam Pitts 1

Under lördagen har Liam Pitts förhoppningar om att hålla igång sitt obesegrade matchfacit. Ännu en gång väntar finländskt motstånd.

Liam Pitts – ’Jag är beredd att dö där inne!’

Liam Pitts har lyckats bra på amatörscenen inom MMA. Så väl på den inhemska scenen som utomlands. Sedan den första matchen, som ägde rum 2022 under Fight Club Rush 11, har han tagit hem fem raka vinster. Det svenska landslagsmannen kommer senast från en vinst över den finländska landslagsmannen Rasmus Vauhkonen. Fajten ägde rum i slutet av december, förra året, och Pitts gick segrande ur drabbningen via en rear-naked choke i matchens första rond. Segern gav honom även organisationens vakanta bantamviktsbälte för A-klass. Pitts står nu med ett amatörfacit som lyder 5-0-0.

På lördag är det dags igen. Under Allstars Fight Night 5 kommer Finlands Tufan Ahmadi (2-2-0) stå för motståndet. Även han har representerat sitt landslag inom MMA.


Under fredagseftermiddagen ägde en presskonferens inför morgonens gala rum och Kimura var på plats. Pitts klargjorde att han är beredd att dö inne i buren.

Jag är beredd att dö där inne, det vet du!

Ahmadi svarade med en kvick replik på Stockholmsprofilens kommentar.

Inga problem. Du kommer dö.


I samband med den ovannämnda presskonferensen berättade även organisationen att man kommer anordna en gala i Aten, Grekland, under sommaren.

Allstars Fight Night 5 drar igång 17:50 imorgon på  Colosseum i Bromma. Sportbladet sänder galan via Aftonbladet plus.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Allstars Fight Night (@afn.mma)

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök