15 June, 2024
Nyheter

Henry Cejudo säger att Weili Zhang har uppgraderat till version 2.0

Av

Johan Lorentzon

05/10/2021
Henry Cejudo och Weili Zhang

Henry Cejudo (16-2) har tränat med den före detta kinesiska mästarinnan och säger att vi har version 2.0 av Weili Zhang (21-2) att förvänta oss.

Version 2.0 av Weili Zhang kommer kliva in i oktagonen

Henry Cejudo har spenderat tid och tränat den före detta mästarinnan Weili Zhang inför hennes returmöte med den nuvarande mästarinnan Rose Namajunas (10-2). ”Tripple C” förkunnar att vi har version 2.0 av Weili Zhang att förvänta oss när hon kliver in i oktagonen nästa gång.

“Look your doors , hide your thugs and give us all the roses because Weili 2.0 is coming! #andnew”

Cejudo har fortsatt träna efter pensionsavgången

Efter TKO-vinsten mot Dominick Cruz (23-3) i maj 2020 gick Cejudo i pension, men har fortsatt att träna och hållit sig i form. Mest för att hjälpa sina lagkamrater, men han har även hållit sig aktiv sociala medier och petat på diverse fighters för att hinta på comeback. Senast har det bland annat varit den nuvarande fjäderviktsmästaren Alexander Volkanoski (23-1) som fått mottaga kommentarer från ”Tripple C”.

Zhang vill ta tillbaka bältet

Zhang är den första kinesiska bälteshållaren i UFC och förlorade bältet när hon blev knockad av Namajunas på UFC 261 i april. Det var hennes första förlust i UFC och hennes andra i karriären. Hon är taggad på revansch och ta tillbaka bältet till Kina. Returmötet mellan de båda kommer ske den 6:e november på UFC 268

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök