14 June, 2024
Nyheter

Jack Hermansson tar bild med Chris Curtis efter bråket i buren – ”Chris is a great guy”

Av

Hugo Lindström

24/07/2022
Jack Hermansson i UFC

Jack Hermansson (23-7) hamnade i bråk med sin motståndare Chris Curtis (29-9) igår på UFC London. Detta efter att Curtis pekat finger åt Hermansson.

Jack Hermansson sluter fred med Chris Curtis

Jack Hermansson bjöd på en enastående prestation när han besegrade Chris Curtis på UFC London igår. Matchen var ensidig, Hermansson höll sitt avstånd, prickade med flera bra slag och desto mer sparkar. Från det att Hermansson tog kommandot i första ronden syntes en irritation hos Curtis, han fick inte uträttat något av vikt och började bli frustrerad. Frustrationen fortsatte att växa med rondernas gång och efter matchen pekade han finger åt Hermansson. Detta fick den innan sansade Hermansson att ryta ifrån. Herb Dean ställde sig emellan de två och direkt efter att domslutet blev officiellt försvann Curtis ut ur buren. På vägen ut passade han återigen på att peka finger åt ”The Joker”.

Redan i intervjun direkt efter bad Hermansson om ursäkt för sitt beteende. Han tog det ett steg längre när han senare laddade upp en bild på sig och Chris med en ackompanjerande text som löd:

Chris is a great guy. We live and breathe for the same dream and I have so much respekt for him.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av jack hermansson (@jackthejokermma)

Hermansson tillbaka i vinstkolumnen

Sedan han besegrade Jacare Souza (26-10, 1 NC) 2019 har det varit upp och ner för Hermansson. En förlust mot Jared Cannonier (15-6) följde sedan dess har det varit vartannan seger och förlust. Därav blev många både glada och lättade efter att Hermansson vunnit en så pass ensidig match. Efter en sådan prestation är det mycket möjligt att han får en chans att klättra i rankingen senare i år.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök