Nyheter

Zone Pro League #4: Herolind Xhafolli besegrar Mattias Henriksson – Bjuder på kandidat till kvällens avslut

Herolind Xhafolli besegrar Mattias Henriksson

Herolind Xhafolli levererade ett klassavslut när han med hjälp av sina bensparkar bröt ner Mattias Henriksson och tog hem vinsten på Zone Pro League #4.

Mattias Henriksson vs. Herolind Xhafolli

Rond 1

De två utbyter varsin jabb. Herolind prickar med en benspark som ekar genom lokalen. Mattias är den som tvingas cirkulera runt då Herolind intagit burens mitt. Herolind missar med en vänsterslägga. Mattias har lyckats skapa lite distans med sina jabbar. Herolind svingar och skickar därefter en spark. Mattias backar in mot buren men lyckas komma bort. Herolind prickar med en stenhård krok som ser ut att skaka Mattias. Mattias dyker för en nedtagning men Herolind stoppar. Herolind håller ner Mattias och hamnar i hans guard. Han ställer sig upp och båda kommer upp på fötter. Herolind svingar, men Mattias dyker under och på en nedtagning. Herolind lyckas stoppa men står nu pressad mot burväggen. Herolind lyckas sprawla ut och börjar från sidan skicka på med slag.  Mattias ställer sig upp, men nu med ombytt roll. Herolind är den som pressar honom mot buren. Herolind blir lite väl vild och Mattias lyckas skaka till honom med ett slag. Herolind bakar ut och försöker skapa distans. Mattias håller avstånd med jabbar men Herolind försöker komma in med snabba explosioner. Herolind skickar en benspark som får Mattias att grimasera. Ännu en benspark får Mattias att falla till mattan. Herolind dyker på men Mattias lyckas koppla guard.

Relativt klar rond för Herolind som satte mer slag samt lyckades vända flera av Mattias nedtagningsförsök till sin egen fördel.

Rond 2

Herolind sätter press, Mattias dyker men blir enkelt stoppad. Återigen dyker Mattias något klumpigt och blir återigen stoppad. Herolind skickar en benspark som sänker Mattias. Herolind slänger ifrån sig vild ground and pound och domaren kliver emellan.

Resultat

Herolind Xhafolli besegrar Mattias Henriksson via TKO i andra ronden.

Föregående artikel

Zone Pro League #4: Robin Enontekiö sätter stopp för ”Svenskdödaren” – Hittar avslutet i matchens första minut

Nästa artikel

Zone Pro League #4: Tobias Bohlin förlorar på submission – Hussein Abbas-Zade med kvällens första avslut

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök