Nyheter

Huvudmatchen inställd – rörd Amanda Serrano ber om ursäkt till fansen

Av

Hugo Lindström

03/03/2024
Jake Paul Amanda Serrano

Amanda Serrano var tvungen att ställa in nattens match efter att läkaren satt stopp på gurnd av en ögonskada.

Amanda Serrano skadad – matchen inställd

Det kom som en chock när Amanda Serrano klev in i buren och berättade att nattens match inte skulle bli av. Det visade sig att hon har en ögonskada som fick läkarna att sätta stopp för matchen.

Det var precis eter att Jake Paul besegrat Ryan Bourland som Serrano välkomnades in till buren. Gråtandes bad hon om ursäkt för hemmapubliken. Vid sin sida hade hon ovan nämnda Paul som förklarade att beskedet kommit 36 timmar innan match och att de försökt att lösa något. Han berättade att hon riskerade att förlora synen helt ifall matchen blivit av.

Vill gå i pension

Det var en efterlängtad match då galan ägde rum i Puerto Rico, Serranos hemland. Hon förtydligade att planen var att gå i pension eter nattens match. Något hon underströk med att karriärens sista match oavsett kommer äga rum just där.

Över 18 000 satt i arenan och beskedet möttes först med burop. Men efter förklaringen vände det och applåder regnade över Serrano. Vad som skulle varit landets största boxningsgala blev ett stort antiklimax. Alla som betalt för att vara på plats utlovades återbetalning.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök