Nyheter

Ian Garry klar för UFC 299

Ian Garry UFC Ian Machado Garry

Det tog inte lång tid för Ian Garry att få en återkomst till oktagonen. 

Ian Garry möter Geoff Neal i mars

Ian Machado Garry (13-0) har bokats att möta veteranen Geoff Neal vid UFC 299 vilket är tänkt att äga rum den 9 mars i Miami, Florida. UFC-bossen Dana White annonserade matchen inatt via sociala medier.

Garry var schemalagd att möta Vicente Luque vid förra veckans UFC 296 men tvingades hoppa av några dagar innan på grund av lunginflammation. Nu endast en vecka efteråt har han ett nytt datum och en ny motståndare. White har inte förklarat varför Luque inte bokats om han med.

Ian Garry och Neal (15-5) har dock historia bakom sig. De var tidigare bokade att fightas vid UFC 292 i augusti men Neal tvingades hoppa av matchen och ersattes av Neil Magny. Denne besegrades av Garry via ett dominant enhälligt domslut. Under upptakten till galan bar Garry en t-shirt med förbrytarfotot på Neal. Detta ledde till hätska diskussioner på sociala medier,

Irländaren Garry är obesegrad i sin MMA-karriär och anses var en av de mest lovande welterviktarna. Å andra sidan är Neal en veteran i sporten och hoppas nu studsa tillbaka i resan mot den efterlängtade titelmatchen. Senast fightades han i mars där han submittades av Shavkat Rakhmonov. Innan detta hade Neal två raka segrar över Luque och Santiago Ponzinibbio.

Föregående artikel

Vi listar världens 24 främsta MMA-fajters någonsin – Lucka 22

Nästa artikel

Stora matcher klara för UFC 300

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök