Ilir Latifi

Video Ilir Latifi förlorar mot Volkan Oezdemir – blir avslutad i andra ronden

Jaser Davari

Det blev tyvärr ingen lyckad kväll för den svenske UFC-fightern Ilir Latifi (14-7 MMA, 7-5 UFC) som under nattens UFC-gala i Montevideo, Uruguay, förlorade mot schweizaren Volkan Oezdemir (16-4 MMA, 4-3 UFC). Oezdemir var klart den bättre fightern och lyckades knocka Malmö-fightern i slutet av den andra ronden.

Rond 1

Latifi började ronden bra där han fick ned Oezdemir med en kraftig nedtagning, där det såg ut som att schweizaren landade rakt på huvudet.

Schweizaren studsade dock snabbt upp och efter det var det dominans från Oezdemirs sida. Latifi hittade inte distansen med Oezdemir prickade svensken med sina slag och knän. I slutet av ronden andades Latifi väldigt tungt.

Rond 2

Efter att ha fått bra direktiv från sin ringhörna under rondvilan kom Latifi ut lite starkare i början av andra ronden. Svensken fick in en fin kombination men Oezdemir verkade inte alls berörd av det. Efter det var det spel mot ett mål från Oezdemirs sida. Schweizaren tog över matchen helt och sänkte svensken i mitten av ronden. Latifi klarade sig den gången, men med 29 sekunder kvar av matchen knockar Oezdemir Malmösonen med en fin vänster krok.

Förlusten är Latifis andra raka förlust i UFC, medan Oezdemir bryter en förlustsvit på tre matcher i och med vinsten. Den 37-årige svensken har nu förlorat 5 av sina 12 matcher i UFC.

0
Dana Sad
Dana Happy
Conor McGregor om återkomsten till buren – ”Jag är beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi går huvudmatch på Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett år!”
kimura
Hett
Hamed Tawana
Wolf Fight Promotion 6: Intervju med Hamed Tawana – ”Jag var hungrig!”
kimura
Hett
Conor McGregor Beneil Dariush
Beneil Dariush tror Conor McGregor dopar sig
kimura
Hett
Sean O'Malley och Marlon Vera
Sean O’Malley chockad av ”Chito” Veras förlust – ”Utklassade honom”
kimura
Hett