UFC

Imponerande knockout under Road to UFC

Taiyilake Nueraji

Under helgen arrangerades ingen UFC-gala, men likväl Road to UFC. Ett av avsluten på eventet har blivit viralt.

Taiyilake Nueraji hittade snyggt avslut

Under helgen har vi fått ta del av flera svenska MMA-galor med proffsmatcher och en boxningsgala i Malmö. Internationellt sett har det dock inte varit den mest actionfyllda helgen, men Taiyilake Nueraji gjorde sitt bästa för att bli viral efter att ha levererat en helt förödande knockout under sin match på Road to the UFC.

Avslutningen kom i den andra ronden när Nueraji var fast i en intensiv slagväxlingen med motståndaren Han Seul Kim, där båda kämparna skickade hårda slag mot varandra. Det vilda tempot fortsatte med att utövarna stannade endast några centimeter från varandra och fortsatte att avfyra slag fram och tillbaka.

Slutet kom efter att Nueraji fick Kim att backa genom att använda ett par sparkar och sedan trädde han in i striden igen, fast den här gången utdelade han en våldsam armbåge. Slaget träffade Kim och sände honom ner på mattan med ansiktet först. Domaren tvekade inte att stoppa matchen.

Läsaren kan ta del av Nuerajis avslut i klippet nedan

Föregående artikel

Israel Adesanya säker på att rivalen besegrar Dricus du Plessis – öppen för trilogi

Nästa artikel

UFC-stjärnans syster tar hem tredje raka vinsten

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök