Nyheter, Videor

Inför UFC Fight Island 7: Se Max Holloway vs. Anthony Pettis

Av

Anton

12/01/2021

Nu har UFC lagt upp fjäderviktskampen mellan Max Holloway och Anthony Pettis på Youtube. De två möttes i december 2016 i en match som Holloway vann via TKO, och erövrade därmed interim-bältet i viktklassen.

Holloway hamrar på Pettis

Inför årets första UFC-gala, UFC Fight Island 7 som äger rum nu till helgen, har organisationen publicerat titelmatchen i fjädervikt mellan Max ”Blessed” Holloway (21-6) och Anthony ”Showtime” Pettis (24-10) till Youtube. Holloway möter den härdade veteranen Calvin ”The Boston Finisher” Kattar (22-4) i huvudmatchen under galan, i vad som blir ett toppmöte mellan den nummer 1 respektive nummer 6 rankade fightern i fjäderviktsdivisionen.

Den 19 december 2016 tog Holloway ett av de steg som skulle cementera honom som en av de bästa fjäderviktarna genom tiderna, när han erövrade interim-titeln i viktklassen med en TKO-seger över den tidigare lättviktsmästaren Anthony Pettis. Det var i slutet av den tredje ronden som Hawaii-sonen landade en förödande kroppspark på sin motståndare, vilket tvingade Pettis upp mot buren. Väl där kunde Holloway i sedvanlig stil släppa iväg en hänsynslös spärreld av slag mot ”Showtime”, som inte mäktade med mer än att täcka upp, och domare Yves Lavigne klev in och stoppade bataljen.

Se matchen Holloway vs. Pettis i videon ovan!

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök