Nyheter Videor

Inför UFC Vegas 20: Se Ciryl Gane vs. Junior dos Santos

Nu har UFC lagt upp tungviktskampen mellan Ciryl Gane och Junior dos Santos till Youtube. De två möttes under UFC 256 den 12 december i en match som Gane vann via TKO. Gane möte Jairzinho Rozenstruik i huvudmatchen under UFC Vegas 20 nu till helgen.

Gane fäller dos Santos

Den obesegrade franske tungviktaren i UFC Ciryl ”Bon Gamin” Gane (7-0) står inför en mycket tuff utmaning till helgens gala. I sin första huvudmatch för organisationen möter Gane den slagkraftige sirunamesen Jairzinho ”Bigi Boy” Rozenstruik (11-1) i vad som kan bli ett stort kliv uppåt i rankningen vid en seger för ”Bon Gamin”. De båda kommer från en seger över den tidigare mästaren i tungviktsdivisionen Junior ”Cigano” dos Santos (21-9) i en kamp där mycket står på spel.

Inför mötet med Rozenstruik har UFC nu publicerat en av Ganes tidigare framträdanden i oktogonen till Youtube i hopp om att höja förväntningarna inför lördagens sammandrabbning. Matchen som valdes blev just Ganes seger över dos Santos, en vinst som kom via TKO med en armbåge halvvägs in i den andra ronden.

Se matchen Gane vs. dos Santos i videon ovan!

 

Föregående artikel

Sage Northcutt återvänder för första gången sedan 2019

Nästa artikel

Stephen Thompson: Usman vs. Masvidal 2 är meningslöst

Skriven av

Anton

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök