Nyheter

Inget UFC? Michael Page i faceoff på PFL-finalen

Michael Page

I november läckte en video där man kunde se att UFC bokat in en match med Michael Page. Nu kommer motstridiga uppgifter.

Michael Page i faceoff med Cedric Doumbe

I samband med en video som publicerades av Full Send podcast kunde man se att UFC bokat in Bellator MMA:s tidigare stjärna Page mot Kevin Holland. Den drabbningen var tänkt till UFC 298 i januari. UFC har dock inte gjort något offentligt uttalande gällande en potentiell värvning av Page.

Under fredagskvällens PFL-finaler i Europa möttes organisationens Cedric Doumbe och Page för en faceoff inne i buren. Innan Page lämnade buren sade han ”vi får se vad som händer i framtiden.

31-åriga Dombe är tidigare kickboxningsmästare från Glory och står nu med ett totalt MMA-facit på 5-0-0. 36-åriga Page är tidigare titelutmanare i Bellator MMA och hans matchfacit lyder 21-2-0.

Det har dock hänt förut att fajters genomfört faceoffs i organisationer som utövarna själva inte tillhör. Exempelvis klev UFC:s tidigare dubbelmästare Conor McGregor in i BKFC:s ring, tidigare i år. Där ställde han upp på en faceoff med organisationens stjärna Mike Perry.

Kolla in den ovannämnda händelsen i klippet nedan. Via MMA-journalisten Ariel Helwani.

Sveriges Cornelia Holm, Malin Hermansson och Ali Taleb deltog i årets säsong av PFL Europa. Ingen av dessa tog sig dock till final. Däremot vägde Taleb in som reserv inför de ovannämnda finalerna.

Föregående artikel

Deontay Wilder siktar på dubbelmöte med Francis Ngannou

Nästa artikel

Makwan Amirkhani tävlar om 11 200 000 SEK

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök