Moraad Moreno

Intervju med Moraad Moreno inför SC23 – Lovar att det kommer att smälla

Simon Tingberg

För femte gången på raken så kommer svenske welterviktaren Moraad Moreno (3-1) att gå match på Superior Challenge. Detta då han möter Raimundas Krilavcius (5-2-1 nc) från Litauen på Superior Challenge 23  på fryshuset den 25:e september. Moraad har i en intervju med Kimura berättat om sin kommande drabbning.

Moraad Moreno – En Superior veteran

Av sin fyra proffsmatcher så har Pancrase fightern Moraad Moreno gått samtliga matcher på Superior Challenge. Även nästa match är alltså planerad på Superiors nästa gala och welterviktaren berättar att han trivs väldigt bra i organisationen. Han berättar att han denna gång ser extra mycket fram emot att ännu en gång få slåss inför publik.

Det ska bli otroligt kul att få gå match igen på Superior Challenge. Det är femte gången jag tävlar för denna gala och de gör allt så bra. Jag är sjukt taggad att tävla inför publik igen. Det känns som att det var tio år sen sist det var publik på en gala.

Denna gång går Moreno in med en vinstsvit på två raka segrar. En tredje raka seger kan absolut ge större möjligheter framöver för welterviktaren. Det är dock inget som stressar Pancrase fightern då han tränar hårt och är beredd att ge allt.

Jag känner ingen press, jag gör detta för mig själv och ingen annan. Jag tränar hårt och kommer att ge allt. Jag har bra människor runt omkring mig och mer behöver jag inte.

Moraad Moreno ground and pound

Lovar att det kommer att smälla

Motståndaren Raimundas är en grappler med en bakgrund inom judo som tagit samtliga av sina segrar genom submission. Moraad berättar att hans motståndare är tuff och lovar att det kommer att smälla i buren. Svensken berättar att nyckeln till seger handlar om att vilja mest.

Han är en judospecialist som kommer för att ge allt. Han är både vass på fötterna och på marken. Han verkar vilja vara väldigt aggressiv i sina matcher vad jag sett. Nyckeln till seger denna gång kommer att vara den som vill det mest och vem som är mest fokuserad. Det kommer att smälla det lovar jag er.

Alla matcher utvecklar en framåt

Senast Moraad gick match så mötte han finske Niko Skonbäck (3-2) under Superior Challenge 22 i maj. Moraad gick där segrande genom majoritetsdomslut efter en tuff match. En match som dock mötts av delade reaktioner då bland annat Skonbäck och hans team överklagade domslutet dock utan resultat.

Detta är dock inget som stört Moraad då han menar på att alla matcher utvecklar en framåt.

Under din karriär så kommer man gå tuffa, jämna, dåliga och bra matcher. Det som har hänt kan man inte styra över. Jag stod som segrare på den galan så det är inget jag tänkt på eller som stört min koncentration eller fokus på min kommande match.

Skonbäck själv har uttryckt i en intervju med Kimura att han vill gå ett returmöte mot Moreno. Vilket Moreno själv inte utesluter kan bli av i framtiden.

Absolut ett returmöte skulle kunna vara intressant i framtiden om det tar min karriär framåt eller för något bälte. Vi stänger aldrig några dörrar. Han tävlar ju också aktivt så våra vägar kommer nog att korsas i framtiden.

Moraad Moreno vinner på domslut

 

+7
Dana Sad
Dana Happy
Här är den svenska landslagstruppen inför VM! – ”Vi hjälper varandra som ett TEAM”
Hett
David Jacobsson sparkar Anatoly Tarasenko
David Jacobsson inför huvudmatch på Fight Club Rush 11 – ”Jag är bättre än honom överallt, men han har bättre skägg”
Hett
Ciryl Gane Francis Ngannou
Francis Ngannou: Jag knockade Ciryl Gane med en huvudspark
Hett
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.