Okategoriserad

Intervju med Waisu Adeshina efter FCR 13 – ”När pengarna knackar på min dörr så är jag redo”

Wasiu Adeshina på FCR 13

Fight Club Rush 13 i Stockholm är nu över. Kimura har intervjuat fjäderviktaren Wasiu Adeshina (2-2) som besegrade Saki Qambari (0-1) genom TKO i den andra ronden.

Wasiu Adeshina efter bonusprestationen – ”Ska bjuda min tränare på en öl”

Wasiu Adeshina intervjuades efter segern av Kimura men betonade att det fick gå snabbt då han ville bjuda sin tränare på en öl.

Absolut vi kan ta en intervju med sedan ska jag bjuda min tränare på en öl.

Fjädervikten som tränar på MACC i Stockholm riktade tacksamhet mot tränaren och flera andra på klubben.

Jag vill tacka min tränare Altan först och främst. Sedan Jaffet, Freddy och Carina alla dom här dom har pushat mig. Varit pappa i andra hand. Så jag vill bara tacka dom så mycket.

”Jag gjorde mitt jobb bättre än han”

Adeshina vill också hylla sin motståndare. Respektfullt berättar han att dom båda är professionella och vill göra sitt jobb. Men han betonar att han själv gjorde sitt jobb bättre.

Jag ska säga först och främst. Han var jättestark. Jätteduktig. Jag förväntade mig inte att han skulle vara duktig på den nivån. Som alla fighters så tränar vi för att göra bra beslut i slutändan. Vi alla är fighters och jag tog bra beslut och tog det. Jag gjorde mitt jobb och han gjorde sitt. Men jag gjorde mitt jobb bättre.

Även om vinnaren förväntat sig att matchen skulle gå tiden ut så berättar han att han gick fullt ut när han såg möjligheten att avsluta.

Jag förväntade mig tre ronder. Full match men vad som helst kan hända under matchen. Jag fick fördelen och that’s it. Det är allt jag kan säga. Jag tog möjligheten.

Är redo närsomhelst

Vidare berättar ”Wasi” att han är redo för ny match så fort möjligheten kommer.

Närsomhelst. När pengarna knackar på min dörr så är jag redo.

Föregående artikel

Bilal Tipsaev efter segern på FCR 13 – ”Han tål mycket stryk”

Nästa artikel

Islam Makhachev: Charles Oliveira är rädd för mig – tror inte han kan vinna

Simon Tingberg
Skriven av

Simon Tingberg

Simon Tingberg en riktig mångsysslare. Livscoach, PT, entreprenör men framförallt en kampsportsentusiast. Syns ofta på svenska MMA-galor som reporter för Kimura.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök