Joakim Lamotte kramar om Victor De Almeida

Stor respekt mellan Joakim Lamotte och Victor de Almeida efter matchen

Marcus Carlsson

Stor respekt visades efter matchen mellan Frilansjournalisten Joakim Lamotte, som bytte ut den skottsäkra västen mot boxningshandskarna och youtubern Victor de Almeida.

Joakim Lamotte i intervju efter matchen – ”Jag skulle inte backa mot Ola Rapace”

Trots en vinst över de Almeida via enhälligt domslut är Joakim Lamotte besviken över att det ändå inte gick som det var planerat.

Min gameplan var att avsluta honom i första ronden. Men han var tuffare än jag trodde. Men jag har aldrig gått en match innan. Jag vet inte hur det är att gå en match. Jag går sparringronder och det går inte att jämföra med en riktig match.

De båda hade boxningshjälmar på sig. Något som kunde gjort att det sett ut annorlunda om de inte haft på sig.

Som jag minns det fick inte jag ett enda slag på mig. Men det fick jag säkert. Jag är inte van att gå med hjälm heller. Det är jätteovanligt för mig. Jag vet att jag fick in några slag på honom och hade inte han haft hjälm på sig så kanske han hade gått ner någon gång.

När klockan ringde efter varje rond så vill inte de Almeida ge sig och fortsatte utdela slag.

Jag vet inte vad han höll på med. Han höll ju på som en galning. Han ville ju bara fortsätta fightas. Han borde väl fått någon matchstraff egentligen men jag struntar i det. Det var bara att köra på.

Trots snacket har de fortfarande stor respekt för varandra

Jag respekterar honom för att han gjorde det här. Jag och han är fyrtio plus så det är ändå stort.

Precis när Joakim hunnit säga de respektfulla orden kommer Victor de Almeida in och på ett skämtsamt sätt våldgästar intervjun. De båda visar stor respekt till varandra och Victor flikar in med några ord.

Jag vet att jag har varit lite ful med trashtalk och så där. Jag har aldrig sagt något för att kränka men för att hypa. Jag har läst att mycket folk har lagt otrevliga kommentar om Joakim och det tar jag avstånd till. Som person säger jag att jag vill bilda min egen uppfattning om människor.

Joakim fortsätter

Jag tar också avstånd. Dels är jag för gammal för att hålla på med trashtalk där man ska hata varandra fast att man inte ens känner varandra.

de Almeida tar över

Min farsa sa till mig när jag var liten någon gång. Det mest intima man kan vara med om med någon är att ligga med någon i sängen eller slåss i en bur. Vi ska inte göra det första men vi har i alla fall gjort det andra.

Joakim flikar skämtsamt in

Vi tar ett steg i taget.

de Almeida avslutar

Jag ville bara komma bort och säga det. All respekt och grymt jobbat Lamotte. Tack för mig.

En av de första personerna som Joakim skulle möta var skådespelare Ola Rapace. Tyvärr så drog sig Ola ur matchen. Men om han skulle ångra sig nu och vill mötas så är Joakim redo.

Jag skulle inte backa för Ola Rapace och jag är öppen för fler matcher. Jag stänger aldrig några dörrar i mitt liv. Vill Ola Rapace fightas så ställer jag upp.

+7
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett
Jorge Masvidal Colby Covington Chael Sonnen
Chael Sonnen: Matchen mot Colby Covington kan avsluta Jorge Masvidals karriär
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.