Irman Smajic i buren med Nermin Hajdarpasic

Irman Smajic utmanar Nermin Hajdarpasic till en returmatch efter TKO-förlusten

Alexander Clausson

I samband med Fight Club Rush (FCR) 10 ägde den omskrivna tungviktsdrabbningen mellan Irman Smajic och Nermin Hajdarpasic rum. Smajic åkte på karriärens första förlust och är nu ute efter en möjlighet till revansch.

Irman Smajic vs. Nermin Hajdarpasic avslutades i rond 3

Inför FCR 10 var både Smajic och Hajdarpasic obesegrade i deras respektive proffskarriärer. Den förstnämnda hade tagit hem tre raka vinster sedan debuten ägde rum och Hajdarpasic hade radat upp två vinster sedan sin första match, som ägde rum tidigare i år.

Tungviktarna gick den delade huvudmatchen på den gångna helgens gala i Västerås. Smajic kontrollerade sin motståndare mot burens vägg, men han hade svårt att hålla sig tillräckligt aktiv för att kombattanterna inte skulle separeras från varandra. Desto mer matchdomaren – Kevin Sataki – flyttade ut fighten till burens mitt, desto större utrymme fick Hajdarpasic att visa upp sina boxningskunskaper. Den sistnämnda tog hem segern via TKO i drabbningens tredje rond. Läs mer om fighten här.

Utmaningen: Vågar du göra det igen ???

Efter matchens slut valde Hajdarpasic att utmana norrmannen Thomas ”The Last Viking” Narmo. Den sistnämnda har fyra proffsmatcher under bältet och samtliga av dessa har resulterat i vinster för ”The Last Viking”. 27-åringen vann sina fyra första fighter via avslut i drabbningens första rond och norrmannen kommer senast från en no contest, i samband med ONE Championship. Narmo är inbokad för en fight i samband med OKTAGON 29, som äger rum nästa helg.

Hajdarpasic uttryckte även tankar om att Smajic skulle kunna få en re-match. Någonting som han delade med sig av i ett Instagram-inlägg.

Om apan känner att han vill ha en rematch så kan han få en.

Smajic är  ute efter en returmatch mot Hajdarpasic. Den tidigare amatörvärldsmästaren uttalade sig nyligen om förlusten via sitt Instagram-konto.

Då var denna fighten slut, jag skulle vilja skriva sååååä många saker om hur det va denna gång, och skylla på så många saker som gick fel men JAG valde att kliva in i buren och JAG valde att ta denna fight.

Jag var varken frisk eller hade en bra camp, men återigen så valde jag att kliva upp i buren, för det är så man är som fighter.
Och trotts att förutsättningar ändrades bara dagar innan match så tog JAG fighten.
För så är man som fighter.

Därefter passade Smajic på att tacka sponsorer, träningskamrater och coacher. Avslutningsvis vände sig Smajic till både Hajdarpasic och arrangörer, för att föreslå ett returmöte mellan de båda tungviktarna.

Det suger att förlora verkligen men jag är helt övertygad att jag kommer göra bättre ifrån mig i en revansch.
@nerminhajdarpasic 🐴 jag hoppas att du vill ge mig en chans till att dela buren med dig igen, du skrev om en rematch och jag accepterar den gärna. Du är en bra fighter men jag är övertygad att jag kan göra bättre ifrån mig om jag vet om reglerna från början och om jag är frisk , låt oss underhålla publiken igen. Så @zlatkoostrogonac90 @coachhamberg vad sägs om en rematch???

Smajic publicerade även en så kallad Instagram-story, där han frågade Hajdarpasic om tungviktaren vågar ställa upp på en returmatch. Den sistnämnda delade utmaningen i sin egen Instagram-story, men har inte gjort något närmare uttalande än så.

-1
Dana Sad
Dana Happy
Ciryl Gane Francis Ngannou
Francis Ngannou: Jag knockade Ciryl Gane med en huvudspark
Hett
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.