19 June, 2024
Nyheter

Islam Makhachev om sin nästa motståndare – ”I’m not going to wait for anybody”

Av

Hugo Lindström

17/02/2023
islam makhachev och alexander volkanovski

Islam Makhachev (24-1) berättar vad som står näst på tur för honom. Utesluter inte ett returmöte mot Alexander Volkanovski (25-2).

Islam Makhachev om sin nästa motståndare

Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski lämnade många med känslan att ännu ett möte är aktuellt. Makhachev tog hem segern via ett enhälligt domslut, ett resultat som lett till delade åsikter i MMA-världen. Det ständigt debatterade poängsystemet har återigen dissekerats av fansen. Vissa värdesätter Volkanovskis aggressivitet i de senare ronderna, medans andra menar att Makhachev kontrollerade större delen av matchen.

Makhachev fick under en intervju med Red Corner MMA frågan om vem han vill möta härnäst. Han svarade att det inte spelar någon roll, att han är redo för vem det än är UFC ställer mot honom. Om det så är Volkanovski eller en annan lättviktare återstår att se.

I’m not going to wait for anybody or call anybody out. I’ll be ready as soon as the UFC gives me an opponent. No matter if it’s the rematch or another lightweight contender.

I en annan intervju direkt efter matchen frågade Brett Okamoto Islam om han är öppen för ett returmöte. Makhachev svarade att han personligen inte skulle ha något emot det och om UFC vill se det, så ställer han upp.

Why not? If UFC want, lets go, lets do this again.

Tycker att han vann fyra av fem ronder

På sin Twitter laddade Makhachev upp ett inlägg där han medger att Volkanovski vann den sista minuten av matchen, men att resten gick till honom.

Under tidigare nämnda intervju sa han att han gav sista ronden till Volkanovski, men anser att han vann de fyra första.

Before last round, my opinion was I win all rounds.

Vill ni se ett returmöte? Isåfall, vem tror ni vinner?

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök