Nyheter

Israel Adesanya knockar Alex Pereira i returmötet

Israel Adesanya UFC-invägning

Israel Adesanya lyckades ta tillbaka bältet när han knockade Alex Pereira i andra ronden.

Alex Pereira vs. Israel Adesanya

Rond 1

Hård benspark från pereira blir matchens första drag. Adesanya följer upp med två sparkar, en på benet en i kroppen. Snabb huvudspark från Pereira. Israel prickar med en rak höger, Pereira svara med ett kroppsslag. Pereira smyger efter Israel i buren. Två raka slag av Israel följt av en benspark. Adesanya växlar ständigt mellan höga och låga sparkar.

Rond 2

Adesanya med en hård benspark. Pereiras hörna påstod att Adesanya har ett skadat ben. Pereira går in hårt efter en frontkick. Han svingar lite med Adesanya mot buren. Inget sitter rent men Pereira frå det bästa ur slagväxlingen. Kroppsslag från pereira. Rak vänster från Pereira. Adesanya med en överhandshöger, följt av en högerkrok. Benspark från Israel. Adesanya skapar distans med några fina slag. Pereira pressar honom så att han hamnar på bakfoten. Hård höger från Israel men Pereira rullar med slaget. Pereira sparkar Israels ben och hans snubblar till. Pereira bombar på med slag och ett hårt knä, Israel är skakad och har svårt att stå på benet. Men Israel svarar upp med en hård högersving som sänker Pereira. Några hammarslag från Israel och domaren kliver emellan.

Resultat

Israel Adesanya besegrar Alex Pereira via knockout (slag) i andra ronden.

Föregående artikel

UFC 287: Fullständiga resultat – Israel Adesanya lyckas ta revansch mot Alex Pereira

Nästa artikel

Gilbert Burns vinner under UFC 287 – Jorge Masvidal går i pension

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök