Nyheter

Israel Adesanya med kryptiskt inlägg – ”300”

Israel Adesanya glad

Israel Adesanya verkar ha siktet inställt på jubileumsgalan.

UFC 300 väntar på sin huvudmatch

Storgalan har kritiserats för att vara något av en besvikelse. Många fans har pekat på tidigare event som UFC 200 och 100 som bättre exempel när det kommer till stjärnstatus bland matcherna. Dock kvarstår faktumet att ingen huvudmatch blivit offentlig ännu. Det har spekulerats och teoretiserats kring vilka som ska leda det hela.

Med fyra titelmatcher redan uppbokade under årets första kvartal smalnar möjligheterna av. Trots det har Dana White påstått att matchen kommer få folk att tänka ”wow”. Flertalet fighters har själv lagt ut små ledtrådar som fått fansen att misstänka deras medverkande på galan. Bland dessa finns exempelvis Khamzat Chimaev men också det senaste tillskottet: Israel Adesanya.

Israel Adesanya med kryptiskt inlägg

På sin Instagram laddade den forne mellanviktsmästaren en bild där han enbart skrev ”The gods must be crazy” och en bild på honom och titeln till filmen ”300”. Trots den sparsamma beskrivningen verkar han antyda på galan. Detta kort intill det att ”Stylebender” avslöjade att hans paus inte skulle bli så långvarig som först var sagt.

Kan möta Khamzat Chimaev

Som tidigare nämnt laddade Khamzat upp ett snarlikt inlägg där han också enbart skrev ”300”. Dessutom har de två ryktats möta varandra tidigare.

Båda är i mellanvikt, Adesanya med en förlust och Khamzat med en vinst i ryggen. Förstnämnde är högre rankad men med de tidigare bedrifter ”Borz” haft i weltervikten är det mycket möjligt att vinnaren av en potentiell match skulle leda till en ny utmanare.

Föregående artikel

Dustin Poirier reder ut kaoset med UFC 299

Nästa artikel

Conor McGregor med på listan för dubbelt testade fighters

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök