Nyheter

Ivana Širić Petrović har skrivit kontrakt med UFC

Av

Alexander Clausson

22/04/2023
Ivana Širić Petrović 3

Norge har fått en ny UFC fighter. Den obesegrade talangen Ivana Širić Petrović har skrivit kontrakt med organisationen.

Ivana Širić Petrović – ”Välkommen till mitt nya kontor”

Petrović genomförde sin professionella debut så sent som 2021. Dessförinnan hade norskan varit aktiv som amatörfighter på den brittiska MMA scenen. I debuten besegrades Joanne Doyle via ground and pound och Petrović inledde en vinstsvit som har hållit i sig fram tills idag. Bland annat har 28 åringen gått match på Fight Club Rush i Sverige. Senast kommer hon från ett gäng vinster i den franska organisationen ARES FC. Där har hon både vunnit och genomfört ett försvar av organisationens flugviktsbälte. Båda vinsterna kom via rear-naked chokes.

Norskan han även tränat på Allstars i Stockholm, någonting som hon berättade om för Kimura i samband med en intervju inför den ovannämnda titelmatchen i ARES FC.

Inför den här matchen har jag förberett mig mycket med hjälp av S&C-träning, eftersom jag kände att det var styrkan jag saknade i mina första matcher. För sju månader sedan bestämde jag mig för att besöka Allstars i Stockholm, eftersom det är ett väldigt bra gym med många duktiga tjejer. Dom har väldigt bra tränare också. Efter några veckor på Allstars bestämde jag mig för att fortsätta besöka gymmet framöver. Så under de tre senaste matcherna i Ares har jag tillbringat några veckor på Allstars för att testa mig själv. Jag har sparrats med dom bästa utövarna som finns i min viktklass

Via ett inlägg på sitt Instagram konto bekräftade norskan att hon numera är under kontrakt med världens största MMA organisation – UFC.

Welcome to my new office 🤓 HERE WE GO! Signed and ready to go, let’s dance ladies 💃🏿👯‍♀️

Petrović står med ett totalt matchfacit som lyder 6-0-0.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök