Okategoriserad

Ivana Širić Petrovićs titelmatch inställd – ”This is the fight game”

Ivana Širić Petrović 3

Norges Ivana Širić Petrovićs kommer inte försvara sin titel i samband med månadens ARES 11 i Paris.

Ivana Širić Petrović – ”Önskar henne en snabb återhämtning”

Den obesegrade Petrović genomförde sin professionella debut 2021 och har sedan dess tagit hem fem raka vinster. I den senaste matchen stod en titel i den franska organisationen ARES på spel. Alexandra Tekenah stod för motståndet och Petrović  tog hem segern via en submission i matchens tredje rond.

Den ursprungliga tanken var Petrović skulle försvara sitt flugviktsbälte i samband med månadens gala. Den polska motståndaren Ewelina Woźniak (7-1-0) har dock dragit dig ur från matchen på grund av en skada. Det offentliggjorde Petrović via sitt Twitter-konto.

Unfortunatly Ewelina got injured and my title defense fight in January is cancelled. This is the fight game and these things happens, I wish her a quick recovery!

Kimura intervjuade Petrović inför norskans första titelmatch och då delade 28-åringren med sig av sin attityd till framtiden.

Planen är densamma som alltid. Jag kommer fortsätta träna för att förbättra både min striking och min brottning. Många frågar om UFC, men jag vet att jag måste arbeta mycket för att komma till den absoluta toppen.

ARES 11 äger rum på Dôme de Paris den 20 januari. I huvudmatchen står det vakanta mellanviktsbältet på spel. Frankrikes Abdoul Abdouraguimov (15-1-0) kommer ställas mot Polens Rafał Haratyk (16-4-2)

Föregående artikel

Jake Paul pikar Donald Cerrone – ”I’m kind of tired of beating these old dudes up.”

Nästa artikel

Dana White hamnade i en fysisk konfrontation med sin fru

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök