Ivana Širić Petrović 3

Ivana Širić Petrovićs titelmatch inställd – ”This is the fight game”

Alexander Clausson

Norges Ivana Širić Petrovićs kommer inte försvara sin titel i samband med månadens ARES 11 i Paris.

Ivana Širić Petrović – ”Önskar henne en snabb återhämtning”

Den obesegrade Petrović genomförde sin professionella debut 2021 och har sedan dess tagit hem fem raka vinster. I den senaste matchen stod en titel i den franska organisationen ARES på spel. Alexandra Tekenah stod för motståndet och Petrović  tog hem segern via en submission i matchens tredje rond.

Den ursprungliga tanken var Petrović skulle försvara sitt flugviktsbälte i samband med månadens gala. Den polska motståndaren Ewelina Woźniak (7-1-0) har dock dragit dig ur från matchen på grund av en skada. Det offentliggjorde Petrović via sitt Twitter-konto.

Unfortunatly Ewelina got injured and my title defense fight in January is cancelled. This is the fight game and these things happens, I wish her a quick recovery!

Kimura intervjuade Petrović inför norskans första titelmatch och då delade 28-åringren med sig av sin attityd till framtiden.

Planen är densamma som alltid. Jag kommer fortsätta träna för att förbättra både min striking och min brottning. Många frågar om UFC, men jag vet att jag måste arbeta mycket för att komma till den absoluta toppen.

ARES 11 äger rum på Dôme de Paris den 20 januari. I huvudmatchen står det vakanta mellanviktsbältet på spel. Frankrikes Abdoul Abdouraguimov (15-1-0) kommer ställas mot Polens Rafał Haratyk (16-4-2)

0
Dana Sad
Dana Happy
malin hermansson, cornelia holm och pfl
Allt du behöver veta inför PFL Europe 1 – Två svenskar debuterar!
kimura
Hett
Wolf Fight Promotion Bur
Allt du behöver veta inför Wolf Fight Promotion 6 – Matchkort, sändningstider och info
kimura
Hett
Kevin Lee
Kevin Lee ser ut att gå rematch mot ”El Cucuy”
kimura
Hett
Robin Enontekiö
Robin Enontekiö inför Zone Pro League 5 – ”Bjuder gärna upp till dans”
kimura
Hett
Muhammad Mokaev benlås
Jafel Filho: Muhammad Mokaev klappade tre gånger – vill överklaga
kimura
Hett