Jacare Souza vill ha returmatch mot Luke Rockhold i juli: ‘Everyone knows he’s running from me’

ronaldo-jacare-souza-ufc-194-2

Ronaldo ‘Jacare’ Souza segrade under helgens UFC 208 mot Tim Boetsch via kimura och står nu med två raka segrar. Nu vill brasilianaren ha en returmatch mot den forne mellanviktsmästaren Luke Rockhold som han mötte under Strikeforce 2011, där han kände att han blev rånad på sin vinst via ett enhälligt domslut.

Det här berättade Souza via ‘BloodyElbow’:

Everybody knows he’s running away from me, that’s why he invented an injury. I heard he wants to fight me, so I’ll talk with the UFC so we can meet in July. I want to fight him because he’s one of the top contenders, not to maintain myself relevant. He had a friend of his to judge the fight the first time we fought. The guy gave him all five rounds, that was absurd. I was robbed.

De två var tidigare tänkta att möta varandra i november förra året, men Rockhold drog sig sedan ur på grund av skada och Souza drogs från kortet.

Souza stod tidigare med 8 raka vinster och såg ut att vara på väg mot titelmatch, men förlorade sedan mot Yoel Romero via delat domslut.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Coyote

  Mellanviktsdivisionen går så jäkla segt nu… Vill ha en värdig champ, Bisping möter helst föredettingar eller welterviktare… Romero är en känd fuskare, ogillar Rockhold, och Weidman har förlorat två i rad.. Då återstår Jacare

  Hoppas han får sin chans snart, bäst blanding av vem jag helst ser som champ och som dessutom är förtjänt av det.

  • Anta_Banta

   Jag förstår inte detta ”hat” mot Bisping. Han tar Luke på extremt kort notis och vinner.
   Därefter blir han erbjuden Henderson som man absolut kan diskutera men eftersom deras historia är som den är och att Dan är en legend som skulle lägga handskarna på hylla så fanns det ett stor värde i fighten. Därefter har en utfört en operation som just nu har hindrat honom från att försvara sitt bälte.
   Bisping har varit med i gamet väldigt länge och jag kan faktiskt inte se honom direkt som ovärdig.

   För om folk ska gnälla på Bisping och hans titelförsvar borde väl alla rasa mot Conor McRunner som i alla sina år som mma-fighter vägra och flytt från allt vad försvar heter.
   Där kan vi snacka om O V Ä R D I G mästare.

   • Coyote

    ”Dan är en legend som skulle lägga handskarna på hylla så fanns det ett stor värde i fighten.”

    Det finns ett stort pengavärde såklart, men ganska lite sportsligt värde.. Henderson var 103 år gammal och inte ens rankad, hade dessutom inte vunnit två fighter i rad sedan strikeforcetiden.. CM punk hade också haft pengavärde.

    Man kan tycka att den idrottsman ska ha någon slags ”sportslig hederlighet”… Ja, han fick Henderson, och vann, knappt( Henderson somförlorat hårt mot de bättre i divisionen).. Sedan så håller han på och callar ut GSP, Nick Diaz, Woodley, allt för att slippa någon i sin egen storlek som gjort sig förtjänt av bältet… Visst, jag hade också velat ha enkla fighter, men jag är inte en professionell idrottsman som går omkring och kallar mig världsmästare.

    • ds

     Håller med 100% verkligen sjukt med alla fighters och mästare som försöker välja sina motståndare, Bisping som sa att han kunde slagits mot gsp eller nick under 206 men när jacare dök upp då blev det tyst, egentligen borde jacare fått titelchans vid 204 efter slaktningen av vitor, Tyrone woodley som också skriker efter GSP och nick precis efter han blivit mästare, nate och nick diaz som vägrar ta en fight om de inte handlar om 20-30mille, cody som vill slåss mot aldo och conor fast han har en hel jävla divison att se upp för, conor blir de lite svårt för eftersom han är the moneyfight.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag såg faktiskt den fighten och jag förstod inte riktigt att Luke vann. Jag säger inte att det va fusk eller något annat men jag säger att det borde bli ett draw. Jag såg inte någon som mer dominant än den andre men jag trodde Jacare hade en liten fördel iaf för att han slog ner Luke några gånger. Men men det är bara min åsikt.

 • Json

  Grym division!!! Jacare bör inte ropa ut Luke, då får han stryk. Tror Luke kommer ta tillbaka bältet.

Fler Nyheter: